Thai mutfağının Pera'daki yeni adresi

Çok Çok Thai ve Az Çok Thai restoranlarında Tayland ve Güneydoğu Asya mutfağını geniş kitlelerle buluşturan Çok Çok, İstanbul Pera’da, bu kez ‘Contemporary Thai’ konsepti ile misafirlerine kapılarını açtı.

Thai mutfağının Pera'daki yeni adresi

YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK

İstanbul'un en mistik bölgelerinden biri olan Pera'nın tarihi güzelliğine katkıda bulunan Çok Çok Pera, girişte solda Çok Çok Ernest's Bar, sağ tarafta ana yemek salonu Agatha's Room ve Tay yemeklerinin ana bileşenlerini tanımlayan XVIII. ve XX. yüzyıllardan seçme zarif çizimlerle misafirlerine şık bir karşılama sunuyor. İç mekan tasarımları Singapurlu ekip Kay Ngee Tan Architects tarafından yapılmış. Dekorasyonda yetenekli tasarımcı Serhan Gürkan'ın dokunuşları da var. Pera'da bulunan bu görkemli yapı, Amerikan Büyükelçiliği binası olarak büyüleyici bir geçmişe sahip (1873-2003). Binanın ve çevresinin benzersiz karakteristik özelliklerinden dolayı Çok Çok'un yeni bar ve restoranı, Amerikalı yazar Ernest Hemingway ve İngiliz roman yazarı Agatha Christie'ye göndermelerde bulunuyor. Restoranın, Güneydoğu Asya'da yetişen bitki ve baharatları kullanan Kraliyet Şefi Khun Nuch tarafından modern dokunuşlarla hazırlanan ince düşünülmüş mönüsü çok zengin.


Yeni ve vurgulanması gereken bir nokta daha var ki; Bar Master Fatih Akerdem ve ekibi tarafından hazırlanan çok çeşitli klasik ve yeni kokteyller... Çok Çok Pera, Pazar hariç her gün 17.00 - 24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

LEZZET VE EĞLENCE BİR ARADA
İstanbul'un büyüleyici manzarasına sahip Ena Kuruçeşme, muhteşem lezzetleri ve unutulmaz eğlencesi ile misafirlerini ağırlıyor. Eşsiz Boğaz manzarasıyla birlikte 80'ler ve 90'ların hafızalardan silinmeyen şarkılarıyla konuklarına eşsiz bir ambiyans yaratan mekan, salı günleri Deniz Özdoğru, çarşamba günleri Bade Derinöz, perşembe günleri Cem Bekar ve pazar günleri Sinan Güleryüz'ün sahneleriyle birlikte İstanbul'un doyumsuz güzelliğinin keyfini çıkarmak isteyenlere eğlence ve lezzeti bir arada sunuyor.

GALATAPORT'UN İKON'U AÇILDI
22 yılı geride bırakan Happy Moon's Grup, sektördeki deneyimini İkon markası ile taçlandırmaya devam ediyor. Üç farklı marka ile üç ayrı segmentte faaliyet gösteren grup, markaları arasında lüks segmentte yer alan İkon'un üçüncü şubesini Galataport İstanbul'da hayata geçirdi. Özel lokasyonlarda lüks yemek deneyimi sunma hedefiyle hizmet veren İkon Galataport, muhteşem İstanbul manzarasına hakim, 350 metrekarelik bir alanda yer alıyor. İtalya ve dünya mutfağı ağırlıklı mönüsü ile misafirlerini ağırlayan, mekanın tasarımında ise Mimar Ali Türker imzası bulunuyor.

HAYATIN İÇİNDEN


OCAKBAŞINDA VEGAN MÖNÜ
Ocakbaşı deneyimine farklı bir yaklaşım getiren Ali Ocakbaşı'nın lezzetleri sürdürülebilirlikle birleşiyor. Ali Ocakbaşı, dünyadaki vegan mönü trendini orijinalliğini bozmadan misafirleriyle buluşturuyor. Ayrıştırılmış özel ekipmanlarla hazırlanan vegan ürünler lezzet şöleni yaratıyor. Vegan lahmacun, pide gibi ocakbaşı ürünleri mönüde yerini alırken, salatalar daha hafif yemek isteyenlerin tercihi oluyor.


MASLAK'IN YENİ GÖZDESİ
Şık ve konforlu ambiyansı, günün her saatine uygun damakta iz bırakan zengin mönüsü, imza kokteyllere sahip barı, fırın ve tatlı ürünlerinin yer aldığı her yaştan misafirine hitap eden eğlence konsepti ile şehrin gözde mekanı Cavali Lounge Maslak oluyor. 100 kişilik kapasitesiyle haftanın yedi günü hizmet veren mekan, hafta içi ve hafta sonu 09.00 - 02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.