Labada ile Denizli’de Bir Lezzet Deneyimi

Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgesinin kesişiminde konumlanan Denizli’de lezzeti, yerelliği, mevsimselliği temel alan Labada, topraktan tabağa bir lezzet deneyimi sunuyor.

Labada ile Denizli’de Bir Lezzet Deneyimi

Bölgenin bereketli topraklarının gastronomik zenginliğinden ve Denizli'nin tarihsel köklerinden ilham alan Labada; brasserie, catering, patisserie, e-ticaret hizmetiyle bütüncül bir lezzet deneyimi vadediyor. Labada kurucusu Gonca Saldanlı, gastronomi eğitimini ve yeme içme sektöründeki birikimini lezzet severler ile bölgenin gerçek tatlarını buluşturmak için kullanıyor. Labada, "Bu toprakların misafirperverlik değerlerinden ilham alan hizmet prensibi ile bölgenin zengin mutfak kültürünün kesişimi" anlayışı ile hizmet veriyor.

Çok sayıda antik kente, kaplıcaya ve doğal güzelliğe ev sahipliği yapan Denizli Ege, Akdeniz ve Anadolu mutfaklarından etkilenen yapısıyla zengin bir gastronomi kültürüne sahip. Bu kültürden beslenerek 2019'da hizmet vermeye başlayan Labada, bölgenin lezzet birikiminin değerini bulması amacı ile kuruldu. Gastronomi alanında uzman kadrosuyla Türk ve dünya mutfağından lezzetleri modern dokunuşlarla misafirleriyle buluşturan Labada, yerel malzeme kullanarak hazırladığı imza yemekleriyle damaklarda iz bırakıyor.

Labada Ekibi
Labada teorik ve pratik anlamda gastronomi bilgisi olan, yeme-içme kültürüne kafa yoran deneyimli bir ekibin titiz yaklaşımını ve mükemmeliyetçiliğini sunuyor. Labada'nın kurucusu Gonca Saldanlı, Yeditepe Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde eğitim almış, Operasyon Direktörü Ercan Uçar yurt içinde ve yurt dışında yeme içme sektörünün farklı alanlarında yönetici olarak çalışmış, mutfağın sorumlusu şef Durmuş Güneş ise İstanbul'un bilindik restoranlarında çalışmış, tabağa kendi kimliğini yansıtabilen deneyimli bir şef.

Labada Brasserie'de Mevsiminde ve Yerel Lezzetler
İsmini bölgede yetişen Labada bitkisinden (evelik otu) alan marka için tazelik ve yerellik olmazsa olmazlardan. Labada Brasserie mevsime göre güncellenen menüsüyle bölgenin zenginliğini tabaklara yansıtıyor. Toprağın bereketinden ve doğanın öğreticiliğinden ilham alan restoran, menülerini lezzeti ve mevsimselliği temel alarak oluşturuyor. Denizli'de günün her saatinde ziyaret edilebilen ve kaliteli malzemelerle hazırlanan lezzetli yemeklerle iyi vakit geçirebileceğiniz Labada Brasserie, nezih ortamında konuklarına keyifli bir lezzet deneyimi sunuyor.

Labada, kahvaltı menüsünde Honaz domatesli menemen gibi yerel lezzetlere yer verirken restoran içerisinde yer alan Labada Patisserie'den ekşi mayalı tam buğday ekmeği gibi sıcacık lezzetler de sunuyor. Bölgenin yerel ve mevsimsel malzemeleri ile menüde yer alan Közlenmiş Kale Biberi Çorbası, Balkabaklı Sinkonta, Biber Tatarı Labada'nın en sevilen lezzetlerinden. Ana yemeklerde ise el yapımı makarnalardan fırından çıkan taze ekmeklerle yapılan burgerlere, lezzetli pizzalardan mevsiminde sebzelerle hazırlanan salatalara kadar birçok seçenek var.

Labada, ürünlerini yerli tohum kullanan yerel üreticilerden alıyor. Tazeliği ve mevsimselliği hammaddeye yakınlığı nedeniyle hızlı bir şekilde menüsüne yansıtan Labada, bu sayede gıdanın lezzetini ve besleyiciliğini koruyor. Coğrafi işaretli Kale Biberi'nden Honaz Domatesi'ne, Ege Zeytinyağı'ndan, taze sebzelere, Denizli mantarlarından tahinine kadar bölgenin zengin flora ve faunası Labada Brasserie'nin mutfağına yansıyor. Bilinçsiz ilaçlama ve gübrelemenin olmadığı temiz gıdaları yerel üreticilerden güvenilir bir zincirle tedarik eden marka, konuklarına sunduğu her ürünü tohumdan tabağa takip edebiliyor.

Labada Catering
Gıda alanındaki tecrübesini ve uzmanlığını organizasyon yeteneği ile buluşturan Labada, bölgeye yüksek kalite ve lezzet anlayışıyla 2017'den beri catering hizmeti de sunuyor. Her aşamada titiz, özenli ve lezzetli bir yolculuk tasarlayan Labada, mevsimselliği ve yerelliği merkeze alarak oluşturduğu menülerini davetler ve özel etkinliklerde modern ve yeni nesil bir anlayışla, ilgi çekici sunum ekipmanları ile sunuyor. Uzman bir kadroyla hızlı, güvenilir ve kaliteli catering hizmeti almak isteyen kurumlar ve işletmeler için Labada Catering Denizli'de iyi bir iş ortağı.

Labada Dükkan
Labada, restoranında sunduğu birçok ürünü kendi üretiyor. Soslardan ekmeklere, makarnalardan reçellere Denizli malzemeleri ile hazırlanmış lezzetler Labada Brasserie'de sunulduğu gibi Labada Dükkan aracılığı ile de tüm Türkiye'ye ulaşıyor. Bu lezzetleri ister Labada Brasserie'de tadabilir ve satın alabilir, isterseniz de Labada App ve Needinon üzerinden evinize sipariş edebilirsiniz. Denizli'nin zengin gastronomik çeşitliliğini Labada Dükkan ile Türkiye'nin her yerine ulaştıran Labada, temiz içerikli ve yerel ürünleri tercih edenler için lezzetli bir seçenek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.