Dünyaca ünlü İtalyan restoranı İstanbul'da

Dünyaca ünlü Londra kökenli İtalyan restoranı Scalini, Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul bünyesinde açıldı. Scalini, dünya çapında ünlü lezzetleri ile samimi ve şık atmosferini İstanbul ile tanıştırdı.

Dünyaca ünlü İtalyan restoranı İstanbul'da

YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK

1988 yılında Londra'da, geleneksel bir İtalyan aile restoranı olarak hizmet vermeye başlayan Scalini, dünya çapında ünlü mutfağı ve geleneksel bir İtalyan restoranının sıcaklığını koruyan şık atmosferiyle İstanbul ile buluştu. Boğaz'da iki tarihi yalının çevrelediği Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul bünyesinde yer alan Scalini İstanbul, misafirlerine unutulmaz İtalyan mutfağı deneyimleri yaşatıyor. Scalini, markanın ikonik gece mavisi renklerini taşıyan restoran ve bar alanıyla İtalyan rüzgarını İstanbul'a taşıyor.

Baş Şef Luigi Ferraro'nun Scalini'nin açılışından beri sürdürdüğü geleneksel İtalyan mutfağına yenilikçi ve samimi dokunuşlar yapan felsefesini yansıtan mönü; başlangıçlarda restoranın adını taşıyan spesiyalleri Avocado Caldo ve Mista Scalini ile başlayan, taze makarna ve risottolarla İtalyan sofralarının lezzetli geleneğini taşıyan mönüsü ile dikkat çekiyor. Mönüde yer alan Fettucine Al Ragu Bianco & Tartufo Nero ve Gamberoni Fra Diavola gibi lezzetler misafirleri İtalya'da bir gurme yolculuğa çıkarırken; deniz levreği, risotto ile servis edilen fırınlanmış dana ossobuco ve tereyağlı ve limon soslu tavuk (Pollo al Limone) seçenekleri de yer alıyor. Mönüdeki klasik tiramisu ve ılık çikolata soslu profiterol ise damak çatlatan lezzetleri ile Scalini İstanbul'da misafirlerini bekliyor.

YEPYENİ LEZZETLER
Sade ve şık dekorasyonu ile Yamo Sushi, kaliteli servisi, dinamik ve genç ekibiyle benzersiz bir sushi deneyimi yaşatıyor. Orijinal tariflerin yer aldığı mönüsüyle, Yamo Sushi, Uzak Doğu mutfağının en sevilen lezzetlerini misafirlerine sunuyor. Sadece Yamo Sushi'de tadabileceğiniz yeni sushi lezzetleriyle günün her saatinde eşsiz ve kaliteli bir lezzet deneyimi yaşayabilirsiniz. Restoran, Caddebostan Kültür Merkezi'nin tam karşısında yer alıyor.

KLASİK MÜZİK EŞLİĞİNDE KAHVALTI
Şef Murat Bozok imzalı tabakların adresi Ferida Brasserie, pazar günlerine özel yepyeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Ferida misafirleri bundan böyle her pazar, alanının önde gelen canlı performans gruplarının dinletileri eşliğinde kahvaltı keyfi yapacak. Yeni uygulamanın ilk sanatçı konukları 'Quartist' grubu oldu. Kemanda Selen Kesova, flütte Ayça Sunam İçten ve akordeonda Ertuğrul Şentürk performansları, Ferida misafirlerine eşsiz bir kahvaltı deneyimi yaşattı.

HAYATIN İÇİNDEN

EĞLENCE VAR!
Aralık 2019'da Türkiye'nin önde gelen cafe/brasserie zincir markası BigChefs ailesine dahil edilen NumNum; döke saça tadabileceğiniz mönüsü, sonuna kadar özgür ve rahat hissettiren mimarisi, zengin barı ve enerjisi yüksek konseptiyle özellikle gençlerin uğrak mekanı olmaya devam ediyor. Misafirlerini Levent Kanyon ve İzmir İstinye Park şubelerinde usta DJ'ler ve house müzik ile buluşturan NumNum, şehrin merkezinde hayatın tadını çıkarmayı özleyenleri bekliyor.

DAĞDAKI BULUŞMA NOKTASI

Yepyeni bir kış deneyimi için kapılarını açan Palazzo Lounge, gastronomi ve eğlenceyi buluşturarak, geniş yeme-içme olanaklarını bir araya getiriyor. Inari Omakase, Serafina, Develi, Palazzo Steak House ve Palazzo Patisserie gibi ünlü markalarla Kartalkaya'da gastronomi deneyimine yeni bir soluk getiriyor. Palazzo Lounge, zirvede eğlenceyi de yaşatıyor ve her gün 23.00 itibarıyla ünlü DJ'ler performans sergiliyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.