Japon mutfağının Bodrum'daki yeni adresi

Bodrum’daki Kurochan by İOKİ, Japon ve Peru mutfağının harmanlanmış hali olan Nikkei mutfağından oluşan çağdaş fine-dining mönüsüyle, harika bir manzara eşliğinde unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Japon mutfağının Bodrum'daki yeni adresi

YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK

Nikkei lezzetlerinden ilham alan, modern, yenilikçi suşi mönüleriyle İstanbul'da üç, İzmir Urla'da bir restoranla hizmet veren İOKİ, Mandarin Oriental Bodrum'da yer alan Kurochan by İOKİ ile Bodrum'daki tatilcileri de ağırlamaya başladı. Yetenekli şef ekibi, İOKİ'nin tanıdık başlangıç yemeklerinin yanı sıra, tempura, noodle, Nepalli şefleri tarafından özel şovlarla servis yapılan teppanyaki masası ve robata gibi ızgara yemeklerin leziz seçkilerini ve özgün Japon tatlarına sahip yemeklerini en taze malzemelerle hazırlayarak konuklarına sunuyor.

Lezzetli yemeklere Japon birası, sake, yerel ve uluslararası şaraplardan oluşan bir içki yelpazesi eşlik ederken, Japonya'dan ilham alan demleme içecekler, meyveler, sebzeler ve baharatlardan yaratılmış yenilikçi bir kokteyl listesi de dikkat çekiyor. Mandarin Oriental Bodrum'un sahiline bakan mekanında Kurochan by İOKİ'nin eşsiz manzarası, restoranda yemek yemeyi tercih edenlere etkileyici bir ambiyans sağlarken, İOKİ lezzetlerini plajda tatmak isteyenler de unutulmamış. Cennet Koyu'nun en güzel köşesinde bulunan plajda, Mandarin Oriental, Bodrum'da konaklayan misafirlere özel, 12.00 ve 18.00 saatleri arasında, İOKİ on the BEACH mönüsüyle servis veriyor. Bu mönü, sağlıklı ve taze lezzetlerden oluşuyor.

USTALIK ESERİ
Bodrum yeme-içme sektöründe 43 yıllık deneyim sahibi İşletmeci Şef Adnan Şen, ustalık dönemini yeni mekanı Yalıkavak Pupa ile taçlandırıyor. Bodrum Tilkicik Koyu'na bakan eşsiz manzarası ve çoktan seçmeli mönüsüyle bir benzeri daha olmayan Yalıkavak Pupa Restoran, sezona damga vuracak gibi görünüyor. Yerel damağın genetiğinden ödün vermeden, dünya mutfaklarıyla harmanlanan restoranda Bodrum'un ünlü şeflerinin danışmanlığında hazırlanan 4 özel mönü; et, balık, vejetaryen ve vegan beslenmeyi tercih edenler için şölene dönüşüyor.

ÜNLÜ DJ'LER ÇALACAK
Bodrum Yalıkavak'ta, beach, roof ve restoran konseptiyle hizmet verecek olan Itza, temmuz başında kapılarını açıyor. Erkan Kara'nın işletmesini, Ceren Öztekin'in eğlence koordinatörlüğü yaptığı restoranın direktörlüğünü ise cemiyet ve sanat dünyasının yakından tanıdığı, yaklaşık 50 yıldır yeme içme ve eğlence sektöründe yer alan Besim Kazado yapacak. Akdeniz ağırlıklı modern Avrupa mutfağının önemli lezzetleriyle misafirlerini ağırlayacak olan mekan, dünyaca ünlü DJ'leri de Bodrum'a getirecek.

HAYATIN İÇİNDEN

YAZIN LEZZETLİ HALİ!
Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum'un özenli servisi ile benzersiz lezzetleri buluşturan restoranı Barbarossa Beach Restaurant, yaz sezonunda gün boyu misafirlerine Ege mutfağının özel lezzetlerini sunuyor. Akşam yemeklerinde ise her gün yenilenen konsepti ile konuklarına keyifli anlar yaşatıyor. Restoran, her cuma akşamı canlı fasıl programı ile denize nazır bir eğlence yaşatıyor. Oteldeki Pool Bar, yaza özel hafif ve lezzetli spesiyallerini özel kokteyller eşliğinde servis ediyor.

FARK YARATIYOR
İstanbul'da, şehrin kalbi Gümüşsuyu'nda CVK Park Bosphorus Hotel'in teras katında yer alan Izaka Terrace, Boğaz ve tarihi yarımada manzarası, yenilenen enerjisi ve kişiselleştirilmiş hizmeti ile fark yaratıyor. Izaka Terrace, hayatın günlük koşuşturmacasından sıyrılmak isteyen misafirlerini, sıcak atmosferi ve seçkin lezzetleri ile ağırlıyor. Danışman Şef Ali Ronay ve deneyimli mutfak ekibi eşliğinde hazırlanan geleneksel tatlar yaratıcı lezzetler ile buluşuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.