Donatella Versace: ''Defilelerin ani değişikliklere hızla uyum sağlayabildiklerini düşünüyorum''

2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu markayla ikonikleşen Trésor de la Mer baskısına yer veren Donatella Versace, içinde bulunduğumuz bu dönemin kendisi ve son aylarda ailesinin bir parçası haline gelen ekibi için Versace’nin imzasını incelemek ve yeniden tasa

Donatella Versace: ''Defilelerin ani değişikliklere hızla uyum sağlayabildiklerini düşünüyorum''

Versace, yeni 2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonu hakkında ise şu ifadeleri kullanıyor: "Başka bir dünyayı ve kaçışı hayal etmek... Benim için bu iki kavram birbiriyle bağlantılı çünkü herkes için daha iyi bir dünya hayal ederken, onu inşa etmeye başlamamız gerektiğini düşünüyorum. Ben de hayal etmek istedim ve koleksiyonun bu kadar renk dolu ve neşeli bir ruha sahip olmasının nedeni bu'' derken ünlü modacı defilelerin geleceği hakkında ise, "Daha açık ve kapsayıcı hale geldiklerini, ani değişikliklere hızla uyum sağlayabildiklerini düşünüyorum" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.