“Uzaktan Seviyorum Seni”

Kiğılı, Oktay Kaynarca’nın seslendirdiği 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı romantik videosuyla uzakları yakın ediyor.

“Uzaktan Seviyorum Seni”

Kiğılı, pandemi sebebiyle sevdiklerimizle aramıza mesafelerin girdiği bu dönemde, herkesin sevgilisine göndermek isteyebileceği naiflikte, duygusal bir çalışmayla karşımıza çıkıyor. Yalnızlığın en çok hissedildiği bu dönemde, sevdiğini söyleyemeyen gönüllerin açılmasını sağlamak, sevgisini ifade edemeyenlerin hislerine tercüman olmak için "Şimdi Aşık Olma Zamanı" mottosuyla yayımlanan kampanya, izleyen herkese romantik anlar yaşatıyor.
Sevmeyi öğreten şair olarak bilinen Cemal Süreya'nın "Uzaktan Seviyorum Seni" şiirini, iliklerinize kadar etkileneceğiniz ve dinlemeye doyamayacağınız sesiyle herkesin kalbinde bir yere dokunan ve aynı zamanda markanın yüzü olan Oktay Kaynarca seslendiriyor.

Marka bu çalışmasıyla, özenle seçilen hediyelerin yanında sevdiğine bir sürpriz daha eklemek isteyenlere aşkın büyülü atmosferini yaşatıyor. "Aşk bazen bir mesajda, bir bakışta, bazen de en sevdiğiniz şiirin dizelerinde gizlidir." mesajıyla aşkınızın tercümanı oluyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.