Savage X Fenty Rihanna'nın yüzünü güldürdü

Rihanna'nın yüzü, kapatma kararı aldığı moda markası Fenty'den yana gülmese de iç giyim firması Savage X Fenty, Rihanna'yı gururlandırıyor.

Savage X Fenty Rihanna'nın yüzünü güldürdü

Barbadoslu şarkıcının Louis Vuitton'un çatı kuruluşu LVMH ile birlikte kurduğu Savage X Fenty adlı iç giyim şirketinin değeri 1 milyar dolara ulaştı. Markaya biçilen bu değer, geçen hafta, markanın B serisi fonlarda 115 milyon dolar elde ettiğini söyleyen Forbes dergisi tarafından ortaya konuldu.

Savage X Fenty yatırımının haberi, Rihanna'nın Fenty moda markasının iki yıldan daha az bir süre içinde kapanacağını duyurmasının ardından ortaya çıktı. Instagram üzerinden 1 Ocak itibariyle paylaşımlarını durduran Fenty, birkaç hafta içinde de online alışveriş platformunu ve ana dağıtım kanallarını kapatacak. LVMH'in yaptığı kısa açıklamada, bu kararın Rihanna ile ortak alındığı ve daha iyi şartlar için beklemeye geçildiği belirtildi.

Bu duraklama süresinde LVMH'nin, odağını daha çok Fenty Beauty ve Fenty Skin üzerinde yoğunlaştırmayı planladığı, iç çamaşırı markası Savage x Fenty ile iş birliğine destek olmaya devam edeceği açıklandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.