Paris Moda Haftası’na Pera Palas’tan katılacaklar

Paris'te Dice Kayek markasını yaratıp isimlerini dünyaya duyuran Ayşe-Ece Ege kardeşler, Paris Moda Haftası'nın resmi takvimine giren ilk Türk markası olmuştu.

Paris Moda Haftası’na Pera Palas’tan katılacaklar

Bülent Cankurt'un haberine göre; Ege kardeşler, 2014'ten bu yana aralıksız katıldıkları, Paris Moda Haftası'nda bir kez daha boy gösterecek. Ege kardeşler, Covid-19'un en yoğun yaşandığı ülkelerden Fransa'da sağlık sistemi alarm verince, Nisan ayında, 25 yıldır yaşadıkları Paris'ten İstanbul'a dönmüştü. Bu yüzden Paris Moda Haftası'nda 7 Mart'ta tanıtacakları yeni koleksiyonlarını da İstanbul'da hazırladılar.

Paris Moda Haftası'nda görkemli defileler gerçekleştiren kardeşler, pandemi nedeniyle bu kez yeni koleksiyonunu bir video ile tanıtacak. Önceki gün karşılaştığım Ayşe Ege, Pera Palas'ta sürprizlerle dolu harika bir çekim yaptık; herkes bayılacak" dedi. Raisa ve Vanesa Sason kardeşler de 15 Şubat'ta New York Moda Haftası'na, Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'nda çektikleri video ile katılmıştı. Ege kardeşler de şimdi İstanbul'daki tarihi Pera Palas Hoteli'nden moda dünyasına seslenecek ve moda aracılığıyla ülkemizin tanıtımını da yapmış olacaklar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.