Hayallerin ötesinde tasarımlar

Couture tasarımlarla hafızalara kazınacak kadar iddialı bir gelin olmaya hazır mısınız? Hayatınızın en özel gününde muhteşem kesimler ve sofistike detaylarla ışıldayın.

Hayallerin ötesinde tasarımlar

YAZI ÖZGE ZEKİ

Tasarımcılar hem gelinlik hem couture koleksiyonlarında yine tüm yaratıcılıklarını ortaya koydu yeni sezonda ve ortaya seçim yaparken oldukça zorlanacağınız tasarımlar çıktı. Dantel, işleme ve tüllerin ağırlıkta olduğu tasarımlarda beyaz ve ekruya ek olarak romantik pastel tonları da çalışıldı. İddialı sırt detayları, uzun kuyruklar yine vazgeçilmezler arasında. İşte bizim seçimlerimiz… Peki, sizin hayaliniz hangisi?

IŞILTILI İŞLEMELER
Gelinliklerin vazgeçilmezi taş işlemeler ve gösterişli aplikeler, yeni sezonda çok daha ihtişamlı… İster dar kalıplarda ister prenses stilinde olsun zarif işlemeler gelinliğinizin havasını anında değiştirecek.

Pronovias

Zuhair Murad

Özlem Süer

Zuhair Murad

PASTEL TONLARI
Yaz güneşini tatlı pembe, nil yeşili ve nude tonlarla selamlıyoruz. Yeni sezon podyumlarını etkisi altına alan pastel tonlarından esinlenerek tasarlanan gelinlikler klasik tasarımlara alternatif arayanlara hitap ediyor.

Chanel

Chanel

Chanel

Zuhair Murad


HER ZAMAN FARKLI
Gelinlikte de farklı bir stil arayanlara çarpıcı tasarımlar mevcut. Kır düğünlerinin favorisi olan mini gelinlikler farklı model alternatifleriyle podyumlardaki yerini alıyor. Mini gelinliklerinizi nostaljik saç aksesuarlarıyla ve retro dantellerle süsleyerek farklı bir tat yakalayabilirsiniz.

Alexis Mabille

Alexis Mabille

Chanel

Özlem Süer

Zimmermann/Beymen

GÖSTERIŞLI TASARIMLAR
Her daim iddialı olmayı seven gelinlerin imdadına doku katmanlarıyla zenginleştirilen tasarım gelinlikler yetişiyor. Kat kat yere dökülen etekler ve couture ruhundan izler taşıyan tasarım gelinlikler detaylarıyla göz dolduruyor.

Giambattista Valli

Çağteks

Pronovias Atelier

Pronovias Atelier


KLASİK KESİMLER
Sade ve elegan bir görünüm için tercihinizi yalın çizgilerle tasarlanmış bu gelinliklerden yana kullanabilirsiniz. Zarif omuz dekolteleriyle dikkat çeken bu tasarımların bir diğer göz alıcı unsuru ise kalite ve ışıltılarıyla büyüleyen kumaşları.

Çağteks

Pronovias Atelier

Pronovias Atelier

Özlem Süer

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.