Derin Mermerci'den yepyeni bir koleksiyon

Derin Mermerci’nin Boyner için hazırladığı ve heyecanla beklenen DM X Boyner koleksiyonu göz alıcı renk pantonesi, denimler, canlanmayı ve hafifliği sembolize eden detaylarıyla yaza hazır…

Derin Mermerci'den yepyeni bir koleksiyon

Derin Mermerci'nin Boyner'e özel Sonbahar-Kış 2020 sezonu için olarak hazırladığı ve çok beğenilen DM X Boyner koleksiyonu yeni sezonda da büyük ses getirmeye hazırlanıyor. Denimden vazgeçemeyen kentli kadının cool, trendy ve stil sahibi tarzını iç açan renk pantoneleri ve tamamlayıcı parçalarla buluşturan DM X Boyner koleksiyonu çabasız şıklığın kodlarını veriyor.

DM X Boyner koleksiyonunda keten pantolon, yelekler, birbirinden şık ve rahat denim pantolon ve ceketler, kelebeklerle bezeli gömlek ve tişörtler, birbirinden rahat ve göz alıcı elbiseler ve koleksiyonu tamamlayan desenli fularlar büyük beğeni topluyor.

Bej, hardal, beyaz gibi renklerin yanı sıra pembe ve turuncunun hâkim olduğu koleksiyon birbirinden havalı ve cool 40 parçadan oluşuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.