Değişim çağını Damat Tween'le yakala

2022 yılını; zamansız, şık, özgür ruhlu, kalıpların yıkıldığı DAMAT TWEEN tarzıyla yaşamaya ne dersiniz?

Değişim çağını Damat Tween'le yakala

Erkek giyimini şıklık, fayda ve konfor denkleminde birleştiren DAMAT TWEEN; yeni yılda dijital dönüşümü, kalıpların yıkıldığı esnek, özgür, ulaşılabilir bir modayı esas alıyor;

MÜKEMMEL HAZIRLIK İÇİN TEK ADRES
Yeni yıl, yeni umutlar demek ve belki de geçtiğimiz yıldan sonra en çok ihtiyacımız olan şık, motive edici bir yaşam tarzı.

Siyah ve lacivertin en şık tonları ile sezonun stil kodlarına paralel, kalıpları ile kişiye özel dikilmiş hissi veren Damat Ceremony Serisi bu sezon da size zamansız ve kendine güvenen bir duruş sunuyor. Damat smokinler kumaşından yakasına, usta kesimlerinden düğme detaylarına ve yeni çağdaş kalıplarına kadar kusursuz bir davet gustosuna sahip. 2022'de A'dan Z'ye tüm detaylarıyla tek bir adreste, Damat Tween'de hazırlanabilirsiniz.


EN DEĞERLİ HEDİYE SİZDEN, FORMÜLÜ DAMAT TWEEN'DEN
Yıl boyunca sevdiklerinize şık, zamansız ve kaliteli bir hediye almak için Damat Tween size yeter. Değişimin kaçınılmaz olduğu günümüzde Damat Tween 2021-22 Sonbahar / Kış koleksiyonu bakış açısını dünyanın yeni kurallarına; genç jenerasyonun ilgi ve heyecan alanına çeviriyor. Rahat oversize kalıplı dış giyim ve örme spor grubu "multistyle" yani çok katmanlı bir stille karşınıza çıkıyor. Tütün ve bisküvi tonları, siyah, antrasit gibi koyu renklerle kombinlenerek dinamik ve avangart bir görünüm sunuyor. Daha sakin tonlarda ise mat beyazlar, ekrular, bulut mavileri triko ve örme gruplarda karşınıza çıkıyor. Parlak yüzeyli indigo ve yanık turuncu tonları, avcı haki daha "rejenere" ve tekno kumaşlarla konforlu bir şıklık sağlıyor. Tekno kumaşlı ve inovatif bir terzilik anlayışıyla öne çıkan parçalar da özgür ruhlu ve eğlenceli bir biçimde yorumluyor. Sonbahar / Kış koleksiyonundaki %100 kaşmir şallar, ipek kravatlar, %100 deri cüzdan ve çantalar ile birbirinden şık aksesuarlar hediye alternatiflerini artırıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.