Les Benjamins ilk takı koleksiyonunu tanıttı

Les Benjamins, 2021 yılının son ayında yurtdışındaki ilk mağazasını Dubai Mall of Emirates’te açtı ve ilk parfüm serisini tanıttı.

Les Benjamins ilk takı koleksiyonunu tanıttı

Tasarımlarında hikayeleri, kültürleri ve gelenekleri harmanlayarak günümüz sokak modasına yansıtan Les Benjamins, birçok alanda hizmet vermeyi ve gelişmeyi odaklayan kimliği ile bu kez ilk takı koleksiyonu 'Les Benjamins Jewelry'yi sunuyor.

Uzun süredir çağdaştan geleneksele nadir mücevher koleksiyonculuğu yapan markanın kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın, Les Benjamins'in unisex takı koleksiyonunu hazırlarken Kapalıçarşı'yı önemli bir ilham kaynağı olarak gösteriyor. On üç parçadan oluşan mücevher koleksiyonunda, termokol dokulu gümüş yüzükler, altın tokalı kalın bağlantılı gümüş kolyelerin yanı sıra markanın köklerine saygı duruşu niteliğindeki geleneksel ve eşsiz Türk kilimi dokulu yüzükler dikkat çekiyor. Takı koleksiyonunda ağırlıklı olarak kullanılan gümüş tasarımların yanı sıra, koleksiyon sipariş üzerine özel yapım altın olarak da sipariş edilebilecek.

Batı ve Doğu kültürleri arasında köprü misyonu ile Les Benjamins'in takı koleksiyonu, ikili kültürleri tek bir yaratıcı dilde birleştirme fikrini genişletiyor. Bu fikir, markanın büyümesiyle gelişmeye devam eden DNA'sının sağlam bir temelini oluşturuyor.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.