Golf tutkunları Bodrum'da buluştu

Golf tutkunu ünlü isimler, geçtigimiz hafta Bodrum’da düzenlenen turnuvada bulustu. Turnuvanın kazananları törenle ödüllerini aldı.

Golf tutkunları Bodrum'da buluştu

ERSİN AL

Bodrum'da hafta sonu bir golf turnuvası düzenlendi. Bodrum Golf Kulübü'nde 'Oxo Investments & Berkeley Homes London Golf Turnuvası' adıyla düzenlenen turnuvaya birçok ünlü isim de katıldı. 120 golfçünün yarıştığı turnuva çok çekişmeli geçti. Bodrum Golf Kulübü'nde gerçekleştirilen ödül töreniyle ödüle hak kazanan sporcular ödüllerini, Fikret Öztürk ve gecenin ev sahipliğini yapan Ayla ToprakÖmer Zengin çiftinin ellerinden aldı. Ödüllerini alan sporcular daha sonra toplu poz vererek ödül törenini ölümsüzleştirdi. Ödül töreninin ardından, uzun yıllar sonra sahneye dönüş yapan Sibel Bilgiç canlı bir performans sergiledi. Konuklar, Sibel Bilgiç'in birbirinden hareketli ve eğlenceli parçalarıyla keyifl i bir akşam geçirdi.

Ayfer Toprak


Buket-Kerem Salman

Nurten-Fikret Öztürk

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.