Ailenin en küçüğü yenilendi

Audi'nin Q model ailesinin en küçüğü olan Q2 yeilendi. Dış tasarımdaki ayrıntılarla dikkat çeken Q2, yeni sürüş asistan sistemleri gibi geliştirmelerle daha eğlenceli, konforlu ve güvenli hale geldi.

Ailenin en küçüğü yenilendi

YAZI ŞERİF ERCAN

Yenilenen Audi Q2'de göze ilk çarpan, tasarımındaki detaylar oluyor. Karakteristik olarak sağlam, sportif ve çok yönlü bir ailenin üyesi olan Q2, yeni haliyle de gücünü ve güveni görünümüne yansıtıyor. Dış tasarımda en önemli geliştirmelerin başında, standart olarak sunulan Matrix LED ön ve LED arka farlar geliyor. Audi Q2'nin iç mekanında da yenilkler göze çarpıyor. Jet tasarımlı yuvarlak hava çıkışları ve vites seçme kolunda yen rötuşlar yapılmış. Standart olarak sunulan panoramiik cam tavan, aracı daha aydınlık ve havadar kılıyor. 405 litrelk bagaj, arka koltukların katlanmasıyla 1.050 litreye ulaşıyor. Standart olarak sunulan katlanabilir arka koltuklar ve eşya gözler paket, arkada 12 Voltluk USB şarj noktası, elektiriikle açılıp kapanabilen bagaj kapağı da konfor öğeleri arasında bulunuyor.

Ayrıca aracın iç kısmında ışıkla sağlanan çok sayıda yenilik yer alıyor: gösterge panelindeki trim şeridi, orta konsoldaki dizlikler gibi... Yeni Q2'de ekranlar neredeyse tamamen yenilenmiş. MMI radyo plus ise standart olarak sunuluyor. Audi Q2'nin Türkiye'de satılan Advanced ve S Line donanımlarında opsiyonel olarak sunulan Konfor ve Teknoloji Paketi de Q2 modeli kişiselleştirmeye imkan tanıyor. Audi, yeni Q2 için çok sayıda sürücü asistan sistemi sunuyor. Otomobilin önündeki trafiği izleyen, sürücüyü diğer araçlar, yayalar veya bisikletlilerle olası çarpışmalara karsı uyaran, sürücünün tepki vermemesi durumunda, fren yaparak kazayı önlemeye veya şiddetini azaltmaya çalısan Audi Pre Sense ön güvenlik sistemi bunların başında geliyor.

Türkiye'de satılan Q2'lerde, geri görüş kamerası ve ön-arka park sensörünü içeren Park Yardımı Paketi standart olarak sunulurken, isteğe bağlı olarak kör nokta asistanı içeren Audi Pre Sense Basic ve Park asistanı gibi sürücü asistan sistemleri alınabiliyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.