Defender’ınızı kendiniz tasarlayın

VLC Atelier, zamansız ve ikonik bir otomobil olan Land Rover Defender’ı, kişiye özel tasarımlarla tutkunlarına sunuyor. VLC’nin Kronos ve Minerva modellerini istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz.

Defender’ınızı kendiniz tasarlayın

YAZI ŞERİF ERCAN

VLC ATELIER DEFENDER

Kişiye özel tasarım, donanım ve aksesuarla sıfırdan ve şaseden itibaren Defender üreten VLC Atelier, sıradan bir otomobil üreticisi değil. VLC Atelier, ikonik tasarıma sahip bir otomobil ve yaşam tarzı markası olarak kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçmişin ruhunu modern dünyada yaşatmayı hedefleyen marka, sahip olduğu inovasyon gücü, yenilikçi bakış açısı ve yaratıcı tasarımlarıyla bir otomobilden çok daha fazlasını vadediyor.

Ataşehir'de 2000 metrekareden büyük tasarım ve üretim tesisine sahip olan VLC Atelier, showroom'unda da ezberleri bozuyor. Country konseptiyle dizayn edilen showroom'da aracınızı kendiniz tasarlıyorsunuz. Otomatik veya düz vites, klasik veya puma torpido, station vagon veya double cap kasa ve daha pek çok seçeneğin sunulduğu tasarım aşamasından sonra seçtiğiniz özellikler ve donanımlarla aracınızın fiyatını da siz belirlemiş oluyorsunuz.

Tasarladığı Defender'ların ruhuna ve temsil ettiği karakterlere uygun isimler veren VLC Atelier'in en gözde modelleri Kronos ve Minerva... 1987 yapımı station wagon Land Rover Defender 110'un günümüze taşınan hali olan Kronos, sahip olduğu donanım ve konforla birlikte otomatik vitesi, kliması, elektrikli ön camları, soğutmalı fren diskleri, 16 inch çelik jantları, led far seti, stereo müzik sistemi ve çok daha fazlasıyla zamanda yolculuğa çıkarıyor. Minerva ise 1993 yılından çıkıp geliyor günümüze. Roma mitolojisinde bilgeliği temsil eden savaş tanrıçasıyla yolculuk şansını elde etmek, el işçiliğiyle şekillenmiş, kişisel zevklerinize uygun tasarlanmış bir Minerva ile yollarda olmak, gerçek bir Defender tutkununun sahip olabileceği bir ayrıcalık.

VLC Atelier, Defender'ınızı; motorundan donanımına, iç tasarımından rengine kadar istediğiniz gibi kişiselleştirme imkanı sunuyor. Bu arada markadan yakında Gaia ve Aeron modelleri geleceğini de öğrendim.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.