Şarj edilebilir hibrit bir SUV

İngiliz markası MG’nin, yeni hibrit modeli MG EHS PHEV, Türkiye yollarına çıktı. Boyutları ve yüksek donanımıyla dikkat çeken aracın en büyük özelliği ise; şarj edilebilir hibrit bir SUV olması...

Şarj edilebilir hibrit bir SUV

YAZI ŞERİF ERCAN

MG EHS PHEV

Köklü İngiliz otomobil markası MG'nin (Morris Garages), ilk şarj edilebilir hibrit modeli yeni MG EHS PHEV Türkiye'de satışa sunuldu. Yenilikçi hibrit motoru, C SUV segmentindeki rakiplerine kıyasla avantajlı boyutları ve yüksek donanımıyla ön plana çıkan EHS PHEV, ülkemizde kullanıcılarıyla buluşmaya başladı.

Yeni MG EHS PHEV, iki farklı donanım seviyesiyle Türkiye'de pazara sunuldu. MG EHS PHEV'in 'Comfort' versiyonunda; 12.3 inç dijital gösterge paneli, suni deri koltuklar, yükseklik ayarlı halojen farlar, navigasyon / Apple CarPlay ve Android Auto, ısıtmalı ön koltuklar ve dinamik kılavuzlu geri görüş kamerası gibi fark yaratan özellikler bulunuyor. 'Luxury' versiyonunda Comfort'a ek olarak panoramik açılır cam tavan, özel tasarım deri-Alcantara koltuklar, ambiyans aydınlatma, elektrikli bagaj kapağı, yükseklik ayarlı LED farlar, arka dinamik sinyal lambalar ve 360 derece kamera gibi ayrıcalıklar sunuluyor.

MG Türkiye Marka Direktörü Tolga Küçükyumuk, yeni modelle ilgili "MG EHS PHEV; sahip olduğu şarj edilebilir hibrit teknolojisi, yüksek donanımı ve kendisini sınıfından ayıran ebatlarıyla Türkiye pazarında önemli bir rol üstlenecek. Elektrikli ve benzinli motorlarının birlikte çalışmasıyla 258 PS güç ve 480 Nm tork üreten MG EHS, 43 gr/km'lik düşük karbon emisyonu ve 1.8 l/100 km'lik (WLTP) yakıt tüketimiyle hem yüksek performanslı hem de çevreci olunabileceğini ispatlıyor" dedi.

Yeni MG EHS PHEV'in her iki donanım paketinde de standart olan 12.3 inçlik dijital gösterge paneli sürücüye ihtiyacı olan tüm bilgileri dinamik olarak sunarken, orta konsolda 10.1 inç dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.