Tarz sahipleri lüks tutkunları için...

Mercedes-Benz’in yeni arazi station’ı C-Serisi All-Terrain, artırılmış yerden yükseklik, standart dört tekerlekten çekiş sistemi ve daha büyük lastikleri ile asfalt dışında patikalarda da hareket özgürlüğü sunuyor.

Tarz sahipleri lüks tutkunları için...

YAZI ŞERİF ERCAN

Mercedes-Benz, station'ların araziye uygun olmadığını ancak bir SUV'un da yerden çok yüksek olduğunu düşünenler için, 2017 yılının baharında tanıttığı E-Serisi All-Terra- in'ın ardından şimdi de C-Serisi için ilk kez All-Terrain seçeneğini müşterileriyle buluşturarak çok yönlü bir çözüm daha sunuyor.

Geleneksel C-Serisi Estate'e göre yaklaşık 40 milimetre daha fazla yerden yükseklik, standart olarak sunulan 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemi ve iki arazi sürüş modu ile C-Serisi All-Terrain, daha büyük lastikleriyle asfalt dışındaki patikalarda da hareket özgürlüğü sunuyor. Özgün radyatör ızgarası, özel tamponlar, ön ve arkada tampon altı koruma kaplamaları ve yanlarda mat koyu gri çamurluk ağzı kaplamaları arazi aracı görünümünü destekliyor. Crossover model aynı zamanda kısa süre önce pazara sunulan Yeni C-Serisi'ne ait birçok önemli özelliği de kullanıma sunuyor. 48 volt teknoloj işiyle desteklenen verimli benzinli motor, uyarlanabilir ve sezgisel MBUX (Mercedes- Benz Kullanıcı Deneyimi) bilgi-eğlence sistemi bunlardan bazıları.

Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Kurumsal iletişim Grup Müdürü Emre Kurt, "Binek otomobiller ile SUV'ler arasında denge sunan Yeni C-Serisi All-Terrain ile tarz sahibi lüks tutkunlarına seslenmeyi hedeflyoruz" diyor. Geçtiğimiz eylül ayında Münih Otomobil Fuarı'nda tanıtılan C-Serisi All-Terrain, ülkemizde satışa sunuldu.

C-Serisi All-Terrain'de arazi sürüşü için iki ilave Dynamic Slect modu bulunuyor. Ofroad; çakıl veya kum gibi araziler için tasarlanırken, daha zorlu ve dik araziler için DSR'li (Eğim İniş Hız Sabitlemesi) Ofroad+ devreye giriyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.