Sesiyle fark yaratıyor

Tamamen elektrikli Fiat 500’ün, sınırlı sayıda üretilecek olan ‘La Prima by Bocelli’ versiyonu görücüye çıktı. Ünlü tenor Andrea Bocelli, oğlu Matteo Bocelli ve JBL iş birliği ile yaratılan model, çok özel detaylara sahip.

Sesiyle fark yaratıyor

YAZI ŞERİF ERCAN

Şehir otomobili segmentinde Stellantis'in en çok satılan elektrikli modeli ve Avrupa'nın en çok tercih edilen elektrikli otomobili konumunu koruyan tamamen elektrikli Fiat 500'e yeni bir versiyon eklendi. Sıfır emisyonlu ulaşımın da ikonik modeli olmaya hazırlanan 500, dünyaca ünlü tenor, Andrea Bocelli, müzisyen Matteo Bocelli ve JBL ile iş birliği ile hayata geçen 'La Prima by Bocelli' versiyonu ile benzersiz bir ses deneyimi sağlıyor ve JBL 'Sanal Mekanlar' teknolojisiyle donatılan dünyanın ilk şehir otomobili olarak da otomotiv dünyasında fark yaratıyor.

Fiat'ın ikonik ürün gamının tepe noktasını oluşturan modelde, standart olarak sunulan ve Bocelli tarafından desteklenen, yaşama alanı ve bagajın kullanım kapasitesini kısıtlamayacak şekilde araca entegre edilen JBL Premium Audio; 320 W ses gücüyle teknik ve performans açısından olduğu kadar ve sezgisel kullanım özellikleriyle üst seviyede bir ses deneyimi yaşatıyor.

Yeni 500 La Prima by Bocelli; kabin içerisinde kullanılan premium yumuşak dokulu döşemesinden; yayaların aracın hareket halinde olduğunu algılayabilmeleri amacıyla çalan; besteci Nino Rota tarafından İtalyan yönetmen Federico Fellini'nin 'Amarcord' filminde kullanılan müziklere ve cabrio versiyonundaki Fiat Monogram açılır tavan dokumasına kadar ilk nesildeki özellikleri standart sunuyor. Fiat markası, 500 La Prima by Bocelli'nin iletişim kampanyasında da Andrea Bocelli'nin oğlu, Matteo Bocelli'nin yeni single'ını kullanıyor.

La Prima by Bocelli; cabrio versiyonunda benzersiz FIAT Monogram açılır tavanı, 10.25 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, tam LED farları, 17 inç elmas kesimli alaşım jantları, dokuma ön konsolu ve buz beji koltuklarıyla çok özel tasarıma ve teknolojik özelliklere sahip.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.