Modern, lüks ve yalın

Land Rover, Range Rover Sport’un yeni modelini meraklılarının beğenisine sundu. Önceki iki nesline göre daha büyük, daha modern, daha yalın ve daha lüks olan Range Rover Sport, yaz sonunda satışa sunulacak.

Modern, lüks ve yalın

YAZI ŞERİF ERCAN

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu Land Rover, modern lüksün dinamik modeli Range Rover Sport'un üçüncü neslini tanıttı. Range Rover ailesinin en dinamik ve en yeni üyesi olan Yeni Range Rover Sport, modelin 17 yıllık tarihinin getirdiği tecrübeyle adeta modern lüks kavramını yeniden yorumluyor. Yeni Range Rover Sport, heyecan uyandıran dinamik silüetin yalın tasarım diliyle yeniden yorumlanmasıyla oluşuyor. Dışarıdan incelendiğinde her türlü koşulda dengeli bir sürüş vadeden araç, etkileyici tasarım oranları, çarpıcı ön bölümü ve tamamen yenilenen arka tasarım detayları ile ayırt edici karakterini yansıtıyor.

Aracın gövdesinde yer alan özel tasarım detayları, dijital LED aydınlatma üniteleri ve benzersiz ön ızgara tasarımı, tamamen yenilenen Gündüz Farı ile bütünleşiyor. Yeni Dijital LED teknolojisi sayesinde aracın silüeti gece karanlığında dahi her açıdan keskin ve canlı biçimde fark ediliyor.

Yeni Range Rover Sport iç mekanda da yalın kabin tasarımıyla mükemmel bir sürüş deneyimi vadediyor. Kokpit kısmı, dinamik sürüş deneyiminin tonunu belirlerken, aynı zamanda mükemmel bir görüş açısı sağlayıp sürücüyü sezgisel teknolojilerle destekliyor. Yeni Range Rover Sport, 1.820 mm yüksekliğe ve 4.946 mm uzunluğa sahip. Bu değerler ise bir önceki modele göre 17 mm daha yüksek ve 67 mm daha uzun olduğu anlamına geliyor. Ayrıca bir önceki nesle göre 74 mm artan aks mesafesiyle kullanıcısına, iç mekanda daha geniş bir yaşam alanı sunuyor. İç mekanda ödüllü bir bilgi- eğlence sistemi yer alıyor. Pivi Pro adlı bilgi-eğlence sistemi, 13.1 inç kavisli dokunmatik ekrana sahip. Navigasyon üzerinden medya ve araç ayarlarına kadar her şeyi kontrol ederek, kullanıcının alışkanlıklarını öğrenen ve deneyimi akıllıca kişiselleştiren sistem, sezgisel bir asistana dönüşüyor.

Yeni Range Rover Sport, üretiminin ilk yılına özel First Edition donanımı ile Türkiye'de, SE, Dynamic SE ve Dynamic HSE paketleri ile bu yaz sonunda Borusan Otomotiv Land Rover yetkili satıcılarında satışa sunulacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.