Lüksün sınırlarını zorluyor

Rolls-Royce Boat Tail’in ikinci otomobili görücüye çıktı. Son derece özel gövde yapımı ile öne çıkan özel tasarım Boat Tail, lüksün sınırlarını zorlayan detaylarıyla göz kamaştırıyor.

Lüksün sınırlarını zorluyor

ŞERİF ERCAN

Rolls-Royce'un, lüks kolu Coachbuild tarafından üretilen üç otomobillik serinin ikincisi olan Boat Tail, olağanüstü özelliklere sahip. Özel yapım olan araç, markanın karoser kapasitesinin zirvesini temsil ediyor. Bir müşteri tarafından babasına ve aile mirasına saygıyla hazırlanan araç, sedeften ilham alan benzersiz dış kaplama ve iç detaylara sahip. Boat Tail, 20. yüzyılın başlarındaki yarış yatlarından ilham alan ayırt edici ana hatlarını oluşturmak için geniş, tek alüminyum levhalardan şekillendirilmiş gövde panelleriyle tamamen el yapımı.

Müşteri, Rolls-Royce Coachbuild Designers'a benzersiz renkleri ve karmaşıklıkları nedeniyle kendi özel koleksiyonundan seçtiği dört inci kabuğundan oluşan bir seçki sunmuş. Kabuklar, Rolls-Royce tarafından şimdiye kadar yaratılmış en karmaşık kaplamalardan biri olan dış renk için ilham kaynağı olmuş.

Boat Tail'in benzersiz 'kelebek tasarımı' süitine ev sahipliği yapan arka güvertesi, hassas ve sofistike bir görünüm sağlamak için saten fırçalanmış bir yüzey ile pembe altın kaplama ince çizgilerle Royal Walnut ile kaplanmış. Yukarıdan bakıldığında, buzlu motor kaputu ve dokunsal ahşap arka güvertenin uyumlu bir dengesi ve saten etkisi gözlemleniyor. Önden bakıldığında, tek bir katı alüminyum kütükten öğütülmüş Pantheon ızgarası, pembe altından yapılmış bir Ecstasy Ruhu ile göze çarpıyor. Bu arada ilk modeli geçen sene tanıtılan özel tasarım Boat Tail Cabrio, 20 milyon Sterlin olarak tahmin edilen fiyatıyla tüm zamanların en pahalı Rolls-Royce modeli olmuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.