Sima Tarkan: ''Köpekler içindeki şefkati dışarı çıkarıyor''

İş, cemiyet ve sanat hayatından, evcil hayvanları ile sosyalleşmek ya da sosyalleşememek konusunda aradaki ikilemi ortadan kaldırmış yedi kişi ile buluştuk ve minik dostlarla tatillerinin nasıl geçtiğini konuştuk. Birbirlerine olan bağlılıkları, yazlık me

Sima Tarkan: ''Köpekler içindeki şefkati dışarı çıkarıyor''

YAZI İREM ORHAN irem.orhan@sabah.com.tr

Pebble ile tatil yapmak benim için çok keyifli. Çok uysal bir köpek olduğu için kolaylıkla her yere götürebiliyorum, o yüzden çok şanslıyım. Yanımda olduğu her zaman komik hareketleri ve mimikleriyle beni inanılmaz güldürüyor, onunlayken gerçekten çok eğleniyorum. Ona sahip olmanın en güzel yanı birbirimize karşı hissettiğimiz koşulsuz sevgi. Köpekler bence insanın içindeki sevgi ve şefkati dışarı çıkartıyor.

"KÜÇÜK DOSTLARIMIZIN DIŞLANMASINI ANLAMIYORUM"

Yazın mekanların çoğu dışarıda olduğu için onunla gezmek biraz daha kolay oluyor. Ama maalesef hala onları kabul etmeyen mekanlar var ve buna anlam veremiyorum. Mekandaki ziyaretçilerin de bu konuda daha anlayışlı olması gerektiğine inanıyorum. Hiç kimseye zararı olmayan dostlarımızın böyle bir algıyla dışarıda tutulmasına katılmıyorum. Bu tarz yerlere gitmeyi genelde tercih etmiyorum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.