Hilal Altınbilek&İbrahim Çelikkol ''Gelecek heyecan verici''

Atv ekranlarında dört sezondur izleyicisiyle buluşan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin başrol oyuncuları Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol ile yeni yıl heyecanlarını da paylaştığımız samimi bir sohbet gerçekleştirdik.

Hilal Altınbilek&İbrahim Çelikkol ''Gelecek heyecan verici''

RÖPORTAJ İREM ORHAN
VİDEO EVREN SUDA
FOTOĞRAF JİYAN KIZILBOĞA
MODA EDITÖRÜ ŞEYMA ARSLANER
SAÇ İBRAHİM JUNİOR
MAKYAJ HAMİYET AKPINAR

Atv'nin yayınlandığı ilk sezondan beri soluksuz takip edilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova' hikayesiyle milyonları etkilemeye devam ediyor. Dizide heyecan fırtınası hız kesmeden devam ederken, hikayeye katılan son isim İbrahim Çelikkol da ekipteki diğer oyuncular gibi yeteneğiyle takdir topluyor. İzleyiciyi geçmiş ve bugün arasında nostaljik bir yolculuğa çıkaran dizinin baş kahramanlarını yakın çekim alanımıza aldık; set günlükleri, özel yaşamları ve yeni yıl öncesi yeni hayal ve heyecanlarını paylaştık. Züleyha ile Hakan şimdi de 1970'lerden, 2022 yılına uzanan büyülü bir hikayenin içinde...

HİLAL ALTINBİLEK VE İBRAHİM ÇELİK RÖPORTAJININ BACKSTAGE VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Atv'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisiyle her hafta izleyiciyle buluşuyorsunuz. Nasıl bir yolculuk sizin için? Nasıl gidiyor her şey?
HILAL ALTINBILEK
Bir Zamanlar Çukurova dördüncü sezonunda ve benim için de uzun bir yolculuk. Bu kadar uzun süren bir dizide hikaye de karakterler de gelişiyor, dönüşüyor. Tıpkı hayat gibi. Olaylar sizi hiç ummadığınız yerlere sürüklüyor. Benim için de bu değişimi, dönüşümü oynamak çok keyifli. İlk bölümdeki Züleyha'ya bakıyorum ve "Ne kadar büyüdün, ne kadar olgunlaştın" diyorum. Hayat Züleyha'yı hiç ummadığı ama olması gereken güçlü ve ne istediğini bilen bir kadına dönüştürdü.
İBRAHIM ÇELIKKOL Oldukça mutluyum, çıkan sonuç beni çok tatmin ediyor. Ben çok çabuk adapte oldum, ekibin uyumu ve enerjisi set ortamını çok rahat ve huzurlu hale getiriyor. Herkes büyük bir özveriyle çalışıyor, ortaya da kaliteli, güzel bölümler çıkıyor. İzleyicilerimizin bizimle birlikte olması, mutlu olması ve reytinglerden aldığımız sonuçlar tüm yoruculuğuna rağmen işin en keyif verici kısmı.

Dizide Hilal/İbrahim ile birlikte oynamanın en keyifli yanı nedir size göre? Bu hikayede sizi çeken neydi?
İ.Ç.
Hilal çalışması çok rahat, çok içten ve özverili bir partner. Eğlenceli, dinamik ve iyi bir arkadaş, çok şanslıyım. Hikayenin akışı, güçlü kurgusu ve her yönüyle bu toprakların kültürünü yansıtıyor olmasını sevdim diyebilirim. Gerçek aşklar, gerçek kavgalar, iyilik ve kötülük, her yönüyle insana ve yaşama dair sert bir hikaye. Karakterimin dik duruşunu, asla pes etmeyişini, savaşçılığını ise ayrıca seviyorum.
H.A. Bir zamanlar Çukurova bir dönemi anlatıyor ve bu süreçte hayatımıza giren ve hayatımızdan çıkan karakterler oluyor. Hakan Gümüşoğlu karakteri ile de, İbrahim (Çelikkol) çok önemli bir renk ve ivme kattı hikayeye. Daha önce hiç birlikte çalışmamıştık ama çok kısa sürede enerjimiz uydu ve sette birlikte çok uyumlu çalışıyoruz.

Her projede yeni bir karaktere hayat vermenin en heyecan verici yanı nedir?
H.A.
Bence cevap sorunun içinde saklı... Her projedeki yeni bir karakter, yepyeni bir heyecan demek. Her rolle birlikte yepyeni bir insanın hayatına giriyorsunuz ve bu oluşum süreci gerçekten çok heyecanlı.
İ.Ç. Her yeni işte yenilenmek, o karakteri yaşamak ve yaşatmak, üzerine çalışmak, bunun heyecanı beni dinamik tutuyor. Aslında spor gibi, adrenalini yüksek, her sonraki gün ve iş kendin için yeni bir oyun, yeni bir maç.

Şu an sizi sevinçten havalara uçuracak bir şey olsa, bu ne olur?
İ.Ç.
Oğlumla ilgili pozitif her şey. Bir çocuğun büyümesi ve gelişim aşamaları büyüleyici bir şey. Onunla kurduğum bağ çok kuvvetli. Onda yeni gördüğüm her şey beni sınırsız mutlu ediyor.
H.A. Şu an 30 yaşındayım, bu yüzden belki okuyanlara biraz garip gelecek ama en azından bu sıralar dengeli duygular yaşamayı tercih ediyorum ve bana çok iyi geliyor. Huzurlu hissetmenin üstünde pek bir duygu değerli gelmiyor bana şu sıralar...

Mutfakla aranız nasıl? En çok hangi coğrafyaların yemeklerini seviyorsunuz?
H.A.
Yemek yapmayı pek sevdiğim söylenemez, yemesini de öyle. Fakat benim için otel hayatının enerjisinden çıkmanın yollarından biri de mutfakta zaman geçirmek oldu. Tatillerde eve döndüğümde en azından kendi ellerimle kahvaltı hazırlıyorum kendime. Ben İzmirliyim, o yüzden zeytinyağlı çok severim ve Akdeniz mutfağı.
İ.Ç. Balık, et gibi şeyleri kendim pişirmeyi seviyorum. Mutfakta vakit geçirmek benim için rahatlatıcı bir aktivite. 'En çok' diye bir ayrım yapamayacak kadar yemek yemeyi seven bir adamım.

Sağlıklı yaşam ile aranız nasıl?
H.A.
Özel tanımlı bir diyet uygulamıyorum ama sağlıklı beslenmeye dikkat ederim. Yıllar içinde kendi bedenime göre bir beslenme ve spor rutini oluşturdum onu uyguluyorum.
İ.Ç. Mümkün mertebe sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten, egzersizlerim, günlük yürüyüşlerim de aynı şekilde rutinimin içerisinde, hayat stilimin bir parçası.

Son olarak, şu an yeni yıl ile ilgili sizi en heyecanlandıran şeyler neler?
H.A.
Oynadığım karakterle birlikte kendimi keşfetmeyi de öğrendim. O yüzden yeni projelerimdeki karakteri keşfetme ve bana katacakları beni gerçekten heyecanlandırıyor.
İ.Ç. Geleceğin kendisi çok heyecanlı. Dünya nereye dönecek, zamanın akışı neler getirecek, hayat bizi nelerle sınayacak, bunları bilmiyor olmak başlı başına heyecanlı bir şey. En çok tabi oğlumun büyüyüşü ve olacağı insan heyecanlandırıyor beni. Ne olursa olsun, ülkemizin ve insanlığın geleceğinin iyi olmasını temenni ediyorum. Doğayla barış içerisinde, insana yakışır bir yaşam için elimizden ne geliyorsa, el birliği ile yaparak geleceği dostane ve saygılı biçimde inşa etmeliyiz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.