''Güzelliğin özü içinizde saklı''

Ciltte yenilenmeyi mümkün kılan güçlü bir prosedür ile gençleşmek mümkün mü? Op. Dr. Bülent Cihantimur, konu hakkında merak edilenleri anlatıyor.

''Güzelliğin özü içinizde saklı''

''Cildinizin ihtiyacı olan gençleşme ve yenilenme faktörleri kendi yağ dokunuzda saklı. Cildin hücre büyütme ve canlandırma faktöründen yararlanan Fat Juice, gençleştirici akıllı hücrelerin kişinin kendi yağ dokusunda saklı olduğu gerçeğinden yola çıkarak geliştirilen bir uygulama" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, bu yöntemin avantajlarını ve başlıca kullanım alanlarını anlatıyor.

KENDİ HÜCRENLE GENÇLEŞ
Doktor tarafından, kişinin kendi yağlarından ve kendi dokusundan gerektiği oranda alınan Fat Juice, ihtiyaca bağlı olarak gereken bölgelere koyuluyor. Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Yağı tekrar sıkıştırarak, suyunu çıkarmayı sağlamanın amacı; hazırladığımız suyun içerisinde ihtiyacımız olan hücrelerin maksimum düzeyde olması. Vücuttan alınan yağı, su haline getirdiğiniz zaman kullanabileceğiniz alanlar artıyor" diyor ve ekliyor; "Fat Juice, cildimiz üzerindeki ölü hücrelerin yenilenmesini sağlıyor. Bu iyileştirici tedavinin, uygulama yapıldıktan birkaç saat sonra etkilerini görmeye başlıyorsunuz." Yöntemin esas amacı, uygulama yapılan bölgeyi gençleştirmek, yenilemek, tazelemek ve ciltte rejeneratif etkiyi, yani doku onarımını gerçekleştirmek. Rejeneratif tedaviler, bugün tıp dünyasında en gözde konuların başında geliyor. Yaraların iyileşme sürecini destekleyen, doku oluşumuna da katkı sağladığı bilinen bu tedaviler sadece estetik tıpta ve dermatolojide değil, aynı zamanda ortopedi ve kardiyovasküler tıp alanlarında da sıkça kullanılıyor. Fat Juice'un doku onarıcı ve yenileyici özelliği vücutta yara, yanık ve izleri gidermede, aynı zamanda ameliyat sonrası iyileşmeyi hızlandırmada etki gösteriyor.

'FAT JUICE' NASIL ELDE EDİLİYOR
Fat Juice, kişinin kendi vücudundaki yağlardan, genel anestezi gerektirmeden, lokal uyuşturma yöntemiyle alınıyor. Uygulama sonrası kişilerde hızlı şekilde iyileşme gözlemleniyor ve hastanede yatmaya gerek kalmıyor. 30-40 dakika süren bu uygulamanın en büyük avantajı ise sizi gençleştirmesi, cildinizi taze ve canlı göstermesi oluyor.

BAŞLICA KULLANIM ALANLARI
Bu yöntemin başlıca kullanım alanları içinse, ciltte yenilenme ve gençleştirme gerektiren tüm uygulamalar diyebiliriz. Ameliyat sonrası izlerin iyileşmesi, kronik yara tedavileri, anti-aging uygulamalar, leke tedavileri ve ciltteki yanık yaraların iyileşmesi de ilk sıralarda sayılabilir.

AVANTAJLARI SAYMAKLA BİTMİYOR
Bu yöntem, kişinin kendi dokusundan alındığı için yabancı ve kimyasal malzeme eklenmiyor. Ayrıca tamamen steril bir uygulama olmasıyla dikkat çekiyor. Doku ve hücrelerde yenilenme ve iyileşme sağlıyor. Yüz hacmini değiştirmeden cildi gençleştiriyor, sıkılaştırıyor. Uygun maliyetli bir yöntem ve alerji ya da komplikasyon riski de yok.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.