Rüya Büyüktetik ''Klasik ama sürprizli bir stile sahibim''

‘Klasik ama sürprizli’ olarak özetlediği stil seçimlerini beğeniyle takip ettiğimiz Rüya Büyüktetik ile en yeni heyecanlarını yakın markaja aldığımız keyifli bir çekim gününde buluştuk.

Rüya Büyüktetik ''Klasik ama sürprizli bir stile sahibim''

RÖPORTAJ İREM ORHAN
FOTOĞRAF SERKAN ELDELEKLİOĞLU

"Aksesuar benim her şeyim, farklı aksesuarlarla kıyafetlere başka hayatlar vermeyi çok seviyorum. Stil seçimlerimle ilgili yapıcı eleştirilere ise her zaman açığım" vurgusu yapan influencer Rüya Büyüktetik, "Sezonda en çok zebra ve leopar desenlerini seviyorum. Sakin parçalarla bir araya geldiklerinde şahane bir kontrast yaratıyorlar" diyor. Büyüktetik ile en güncel sezon favorilerini mercek altına aldığımız bir çekim yapıp keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

RÜYA BÜYÜKTETİK İLE RÖPORTAJININ VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Rüya Hanım nasıl gidiyor şimdilerde hayat sizin için, her şey yolunda mı?
Çok teşekkür ederim. Her şey yolunda ve oldukça yoğun. Hem yurt içi hem yurt dışı projeleri hem de bir süredir üzerinde çalıştığım kendi markamla ilgili yaptığım çalışmalarım son sürat devam ediyor.

Modayı ve trendleri çok yakın takip ediyorsunuz, kedinize özgü bir çizginiz de var, siz kendi stilinizi nasıl tanımlarsınız?
Klasik ama sürprizli diyebilirim. Yıllar içerisinde bana yakışan ve içinde kendimi iyi hissettiğim temel parçaları bulduğumu düşünüyorum. Ama sürprizlere de hep açığım.

Stil seçimlerinizle ilgili sıkça iltifat alıyorsunuzdur; şimdiye kadar duyduğunuz en güzel şey neydi?
Kombinlerimden ilham alıp giyinen değerli takipçilerimin gönderdiği fotoğraflar beni çok mutlu ediyor. Bence en güzel iltifat bu olmalı.

Bazen kıyafet seçimlerinizle eleştiri aldığınız da oluyor. Bu durum sizi nasıl etkiliyor?
Yapıcı eleştirilere her zaman açığımdır.

Sezon trendleri arasında favorileriniz neler?
Zebra ve leopar desenlerini seviyorum. Sakin parçalarla bir araya geldiklerinde şahane bir kontrast yaratıyorlar. Ayrıca sezonun favori rengi yeşil gözüme çok hoş gelmeye başladı.

Sezon trendleri arasında 'Asla giymem' dediğiniz bir parça var mı?
Bu sezon ya da başka bir sezon asla şalvar pantolon giymeyeceğimi biliyorum.

Kendiniz için yaptığınız son alışveriş nedir?
Ysl'nin klasik logolu kemeri, Fendi'nin günlük koşturmacama uygun topuk boyundaki ayakkabısını ve Tom Ford'un büyük kemik çerçeveli bir gözlüğünü aldım.

Aksesuar ve kıyafet arasındaki ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aksesuar benim her şeyim diyebilirim. Eşarplar, kemerler, ayakkabılar, çantalar, şapkalar ve takılar olmadan giydiklerimi biraz eksik hissederim hep. Farklı aksesuarlarla kıyafetlere başka hayatlar vermeyi çok seviyorum.

Uzak ya da yakın vadeli gelecek planlarınızla ilgili neler söylemek istersiniz?
Doğrusu çok yoğun ve heyecanlı olduğum bir dönemdeyim. Sürprizi bozmak istemiyorum ancak uzun süredir üzerinde çalıştığım markamı paylaşmama az kaldı!

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.