''Modern ve rafine lüksü sunuyoruz''

İstanbul’un en yeni oteli JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea, 13 Mayıs’ta kapılarını açtı. Otelin genel müdürü Volkan Öztürkler ile oteli ve İstanbul’a katkılarını konuştuk.

''Modern ve rafine lüksü sunuyoruz''

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea açıldı, hayırlı olsun. Otelinizin İstanbul'a nasıl bir katkı sağlayacağını düşünüyorsunuz?
Biz otelimizi, 204 oda ve suite odalarımız, deniz manzaralı balo salonumuz, denizin hemen yanında teras alanlarımız, birbirinden şık ve sofistike restoran ve barlarımız ile misafirlerimizin modern ve rafine lüksü rahatça yaşayabilecekleri bir resort şeklinde konumlandırdık. İstanbul içinde şehrin karmaşasından uzak, Marmara Denizi kenarındaki konumu ve inanılmaz servis kültürü ile misafirlerimizin mindfulness deneyimini yaşayabilecekleri bir otel olarak hizmet veriyoruz. Marriott International bünyesinde hizmet veren otelimizde, birçok uluslararası iş birliğine de imza atarak İstanbul'daki konumumuzu güçlendireceğiz.

Bu uluslararası markalarla iş birlikleri neler?
Cenevre merkezli ünlü La Vallee Spa yaptığımız önemli işbirliklerinden biri. İsviçre, Monako ve Fransa gibi birçok farklı ülkede başarı gösteren ve mindfulness algımızı en iyi yansıtan bu markaya ek olarak; haziran ayından itibaren Michelin yıldızlı şef Akira Back de restoranını otelimizde açıyor.

Yerli markalarla yaptığınız iş birliklerinden de biraz bahseder misiniz?
Vakko, Sabit Akkaya ve Milimetrik gibi birbirinden önemli yerli marka da JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea'de değerli misafirlerimizin hizmetinde olacaktır.

Şimdi de biraz otelinizin gastronomisinden konuşalım...
İstanbullulara unutulmaz ziyafet deneyimleri sunmaya başladık. Ceres restoranımız Akdeniz, Orta Doğu, Güneydoğu Asya ve füzyon mutfaklarına ait yemekleri ve otelimizin denizle iç içe konumundan ilham alan deniz ürünlerini tatma imkanı sunuyor. Enfes pazar brunchları da misafirlerimizi bekliyor. The Pearl'de beş çayı ve serinletici kokteyller sunulurken misafirlerimiz Marmara Denizi'nin doğal manzarasının keyfini çıkarabilirler. The Vitola Lounge özel hazırlanmış kokteylleri, hafif yemekleri ve rafine bir ambiyansı bir araya getirirken, otelin açık sonsuzluk havuzunun kenarında yer alan Sail Bar, canlı müzik ve deniz esintisi eşliğinde lezzetli atıştırmalıklar ve kokteyller sunuyor.

Son olarak otelinizin iç mimarisi hakkında da biraz bilgi verir misiniz?
İstanbul'a gelen misafirlerimizin, bu güzel şehri ve oteli tekrar tekrar görme arzusu yaratmak ve unutulmaz bir izlenim bırakmak için otelimize özel sanat eserleri bulunuyor. Otelimizin iç tasarımını yapan KCA International'dan sanatçı Khuan Chew tarafından tasarlanan ve Lasvit tarafından hayata geçirilen eserlerin en önemlisi, misafirlerimizi lobide karşılayan 'Uçan Halı'dır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.