''Gün geçtikçe daha bakımlı olmak istiyoruz''

Estesline markasıyla güzellik ve kozmetik sektöründe önemli bir yere sahip olan Selin Sohtorikoğlu, franchise sistemiyle kadın girişimcilere fırsat yaratıyor. Detaylarını Selin Hanım’dan dinleyelim.

''Gün geçtikçe daha bakımlı olmak istiyoruz''

Selin Sohtorikoğlu, İstanbul'da 5 şubesi bulunan güzellik salonları ile beraber Dermosline markasının kurucusu. Formülünü geliştirdiği 34 çeşit ürünle güzellik salonlarına sonuç odaklı dermakozmetik ürünler yapıyor. Aynı zamanda anahtar teslim franchise sistemiyle yeni girişimcilere fırsat yaratıyor. Estesline by Selin Sohtorikoğlu markasıyla, özellikle kadınlara istihdam sağlıyor, verdiği birebir eğitimler ile de onları sürekli destekliyor.

Önce sizi biraz tanıyabilir miyiz? Selin Sohtorikoğlu kimdir?
Kendimi, üç çocuk annesi, eşine ve işine aşık, sürekli üreten ve kendini geliştirmek için çabalayan biri olarak tanımlayabilirim. Ailemin dışında sürekli büyütmek için çaba ve emek gösterdiğim, geniş ve güçlü bir aileye daha sahibim. Cilt bakımı İle başladığım bu serüvende 16. yılımı doldurdum. Doğru planlama ile herkese ve her şeye zaman yaratmaya çalışırım.

Cilt bakımı, göz çevresi bakımı, bölgesel incelme gibi birçok alanda hizmet veriyorsunuz. Sıradaki projeniz nedir?
Ekip olarak birçok konuda uzmanlaştık ve kalitemizi kanıtladık. İstanbul'da şu an Bayrampaşa, Bahçelievler, Bakırköy, Bağcılar ve Nişantaşı'nda şubelerimiz var. Şubelerin sayısını daha da arttırmak hedefim. O yüzden franchising hizmetlerine ağırlık vermeye başladım. Sektörümüzde son dönemlerde ciddi bir ivme söz konusu. Bu ivmeye paralel şekilde kaliteli işler yaparak, franchising sistemiyle büyümek istiyoruz.

Franchising işini biraz açar mısınız?
Gün geçtikçe daha bakımlı olmak istiyoruz ve bu talep de güzellik sektörünün gelişmesine, yeni iş alanlarının oluşmasına imkan veriyor. Franchise modelimizle Türkiye'nin birçok yerine ulaşmayı hedefliyoruz. Estesline olarak büyümeye, pazarlamaya ve güzellik sektörüne sürekli yatırım yapıyoruz. Tecrübemiz, birebir verdiğim eğitimler ve işimize gösterdiğimiz özen bizi diğerlerinin önüne geçiriyor. Üstelik kadınlara da ciddi bir oranda istihdam sağlıyoruz. Estesline'da gerek franchise işletmeciliği, gerekse bayilik aracılığıyla gerçekleştirilen işlemlerde kadınlara öncelik tanıyoruz. Yatırımcılara her yönüyle daim olarak kazanabilecekleri bir güzellik merkezi fırsatı sunuyoruz.

Hedefleriniz neler?
Kendi bütçeniz doğrultusunda, kalitemizden ödün vermeden markamızın devamlılığını sağlamak adına büyümek istiyoruz. Kendi adımı taşıyan bir akademi açmak en büyük hedefim...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.