''Tatil stilinizi renkli aksesuarlarla tamamlayın''

Birçok moda markasını bir arada sunan bir mağazanın yönetici ortaklarından Aslı Öztürk’e yaz tatili bavulunun olmazsa olmazlarını sorduk.

''Tatil stilinizi renkli aksesuarlarla tamamlayın''

Marmara Üniversitesi Türkoloji mezunu Aslı Öztürk, uzun yıllar hizmet sektöründe çalıştıktan sonra kendi mücevher markası Sup Design Jewelery'i kurmuş. Son 2.5 yıldır da birçok koleksiyonu tek çatı altında sunan Collection Point üzerine yoğunlaşmış. Mağaza özellikle yerel moda markalarının koleksiyonlarından özel seçkileri bir arada sunuyor. Öztürk ile hem moda hem de mücevher alanındaki trendler hakkında konuştuk.

Sizce bu yazın en önemli trendleri neler?
Bu sene şort-üst, etek-üst gibi takımlar yükselişte. Kimonolar, pembeler, yeşiller, lilalar, ketenler, pamuklu müslin kumaşlar ve bunların tamamlayıcısı olan renkli imza aksesuarlar, çantalar ön planda. Yazın gelmesiyle birlikte plaj konsepti tamamlayıcıları da şu an revaçta.

Siz kendi stilinizi nasıl özetliyorsunuz?
Tabii ki zaman ve konsepte göre değişse de tamamen sade, şık ve bohem dokunuşların olduğu renkli bir stil diyebiliriz.

Biraz da kendi markanızdan bahseder misiniz?
Sup Design Jewelery 2017 yılında kendi zevk ve ihtiyaçlarımdan doğmuş bir marka. Çevremde Kapalıçarşı'da atölye sahibi çok fazla dostum vardı ve kendi mücevherlerimi orada tasarlamaya başladım, çevrem tarafından da çok sevildi ve sorulmaya başlandı. Bu noktada Duru Diamond ile yollarımız kesişti ve Sup Design Jewelery doğmuş oldu. Pandemide daha ulaşılabilir ihtiyaçların doğmasıyla da alt markamız olarak altın kaplama ürünlerin olduğu Sup Others line'ı kurduk.

Mücevherde tasarım çizginizi nasıl özetlersiniz?
Materyal çok önemli benim için. Özellikle yarı değerli zümrüt, yakut ve safir taşlar olmazsa olmazlarım. Her kadının vazgeçilmezi pırlantayı farklı tekniklerle harmanlayarak tüm gün abartısız şıklığı yakalayan tasarımlar ön planda. Alışveriş merkezlerindeki ve Kapalıçarşı'daki mağazalarımızdan tasarımlarımıza ulaşılabilir.

Mücevherde dünyadan çizgisini sevdiğiniz tasarımcılar hangileri?
Tabii ki Tiffany, Cartier gibi dünya devlerinin yanında Lübnanlı çok sevdiğim tasarımcı Selim Mouzzannar, Yunanlı tasarımcı Nikos Koulis ve Brezilyalı tasarımcı Silvia Furmanoviç sanat eseri tadında mücevherleriyle beni büyülüyorlar, ilham veriyorlar. Türkiye'den de Melis Göral ve Kısmet by Milka'yı severek takip ediyorum.

Collection Point ne zaman açıldı, konsepti nedir?
Collection Point olarak 2019 yılının sonunda Zorlu AVM'de ilk mağazamızı açtık. Yeni mağazamız 2022 Mart ayında Emaar'da dünya devi moda markalarının yanı başında konumlandı. Konseptimiz birçok lokal tasarımcının yanı sıra globalleşmiş bazı Türk markalarının da en yeni ve özel seçkilerini birlikte bulabileceğiniz dinamik bir mağaza deneyimi sunmak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.