Sportif bir ifadeye kavuştu

Audi A4, beşinci nesli ile; daha sportif, dinamik ve estetik bir görünüme kavuştu. Son derece geniş bir iç mekana sahip olan Yeni Audi A4 PI, teknolojik özellikleriyle de göz dolduruyor.

Sportif bir ifadeye kavuştu

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Audi'nin dünya genelinde en çok satan sedan modeli ve bu yıl 25. yılını kutlayan Audi A4'ün en yeni nesli Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni Audi A4 PI, markanın yeni tasarım dili ve sürücü ve yolcunun akıllı telefonlarından aşina oldukları kullanım kolaylığını sağlayan MMI bilgi-eğlence sistemi ile güncellendi. Audi'nin dünya çapında 7.5 milyon adetlik satışa ulaşarak markanın tarihinde en çok satan modeli olan A4'ün yeni nesli büyük değişiklikler içeriyor.
Yeni bir tasarım tarzı ve neredeyse tamamen yeni ön yüzü sayesinde Audi A4 PI'ın sportif karakteri her zamankinden daha da fazla etkin: göz alıcı ve estetik olduğu kadar dinamik ve güçlü bir görünüm sergiliyor. 12 farklı dış renk seçeneğine sahip güncel model, standart hale gelen LED farları ile birlikte alınabiliyor.
Yeni Audi A4'ün iç mekanı son derece geniş. Aydınlığı ve genişliği en üst seviyeye çıkarmak için özel olarak tasarlanmış bir düzenleme göze çarpıyor. Orta konsoldaki geniş saklama bölmesi pratik bir saklama alanı sunuyor. Standart iç aydınlatma, okuma lambaları da içeriyor. İsteğe bağlı takılan ambiyans aydınlatma paketleri kişisel bir atmosfer yaratmayı sağlıyor. İç mekan özelliklerinden bir diğeri de modüler hat konsepti. Bu konsept, müşteriye yapılandırmada daha fazla esneklik sunuyor. Böylece farklı tasarım paketlerini aracın iç ve dış tasarımında bir araya getirebiliyorsunuz. Yeni modelin bir önceki nesle göre en güncellen bölgesi, bilgi-eğlence sistemin kontrol edildiği Audi MMI ünitesi. 10.1 inçlik ekran, sürücü ve yolculara akıllı telefonlarından aşina oldukları bir deneyim sunuyor. Yeni Audi A4 PI, Türkiye'de 45 TFSI Benzinli, 40 TDI ve 40 TDI Quattro Dizel olmak üzere 2 litrelik 3 farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor.


Yeni Audi A4 PI'da , yüksek kaliteli ve işlevsel tasarımlı bir iç mekan , dijitall eşme, bilgi-eğlence ve sürücü asistan sistemleri ve güçlü motorlar ve konularında yenilikçi teknolojiler dikkat çekiyor.


Dokunmatik ve doğal dil etkileşimine sahip sezgisel kullanım konsepti sayesinde Yeni Audi A4 büyük bir kullanım kolaylığı sunuyor. Audi Connect Tuşu ve Audi Phone Box ise akıllı telefonları araca entegre ediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.