Yılbaşının en eğlenceli programları

Yılbaşının en eğlenceli programları

NAZAN ORTAÇ nazan.ortac@sabah.com.tr

Oldies But Goldies Yılbaşı Partisi
Babylon

Bu yıl 20. Yaşını kutlayan Babylon, aralık ayını birbirinden eğlenceli programlarla geçirdi. Kapanışını ise bir klasikle, 'Old Ies But Gold Ies Yılbaşı Partisi'yle yapıyor! ABBA'dan Michael Jackson'a, Depeche Mode'dan Madonna'ya, Snap'ten Donna Summer'a birçok efsanenin şarkıları arasında mekik dokuyacağımız partide zamanda yolculuğa çıkıyoruz. Pop'tan rock'a, disko'dan funk'a, rock'n roll'dan hip-hop'a uzanan müzik yelpazesinde Murat Abbas ve Murat Beşer seçtiği şarkılar, Engin Eraydın'ın hazırladığı görsellerin eşliğinde 2020'ye girerken sizi geçmişe de götürüyoruz.



Dj Cafer Palamut
Çubuklu Hayal Kahvesi

A'dan Z'ye yenilenen dünyasıyla, 'İyi Yemek', 'İyi Müzik ' anlayışını tek adreste buluşturan ve kendinden konuşturan Çubuklu Hayal Kahvesi, heyecanla beklenen 31 Aralık yeni yıl akşamında da farkını belli ediyor. Müzik ve gece hayatının usta ismi, Miami başta olmak üzere dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen partilerine enerjisi yüksek ritimlerle yön veren, ses getiren şarkı düzenlemeleri ve herkesi dansa davet eden eşsiz performanslarıyla kendine hayran bırakan DJ Cafer Palamut, 31 Aralık yılbaşı akşamı Çubuklu Hayal Kahvesi kabininde yerini alıyor. Yeni yıla girerken ve 2020'nin ilk anları için muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatacak olan DJ Cafer Palamut, bu sene İstanbul'un en çok konuşulacak yılbaşı partisinin sinyallerini veriyor.



Mehmet Erdem
Wyndam Grand İstanbul
Kalamış Marina Hotel

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, misafirlerine yılbaşına özel seçeneklerle dolu bir program sunuyor. Yılbaşı gecesinde de misafirlerini en özel şekilde ağırlamaya hazırlanan otelde, akustik müziğin güçlü sesi Mehmet Erdem, Kalamış Balo Salonu'nda sahne alacak. Aynı anda Beykoz Balo Salonu'nda çıkacak İlhan Güryal için , misafirlerini Türkçe ve yabancı pop şarkıları ile eğlendirecek. Ouzo Roof Restaurant'ta ise Grek müziğinin sevilen ismi Yorgo, Yunan ezgileri eşliğinde marina manzarasına karşı yeni yıla merhaba diyecek.


Eda&Metin Özülkü
Hilton İstanbul
Maslak

Konfor ve eğlenceyi bir arada sunan Hilton Istanbul Maslak, yeni yılı dopdolu bir yılbaşı programı ile karşılamaya hazırlanıyor. 31 Aralık gecesi otelin ışıltılı balo salonunda gerçekleşecek yılbaşı şöleninde müzik ve ziyafet bir arada olacak . Şef Arif Kemal Doğan'ın imzasını taşıyan dünya ve Türk mutfağının en güzel örnekleri yılbaşı gala yemeğini taçlandırırken; müziğin sevilen isimleri Eda ve Metin Özülkü çifti 2020'ye umut ve mutluluk taşıyacak.

Ceylan Ertem
Jolly Joker /
Vadistanbul

Vadistanbul'da bulunan Jolly Joker, birbirinden başarılı sanatçıları, Aralık ayında da müzikseverlerle buluşturdu . 31 Aralık Salı, saat 22.00'de ise Ceylan Ertem Sezen Aksu Tribute Yılbaşı Özel konseri var. Yeni yıla Sezen Aksu'nun hem gizli saklı hem popüler birçok şarkısını Ceylan Ertem yorumu i e dinl meye hazır mısınız? Aradığınız farklı bir yılbaşı akşamı programı ise alternatif müziğin önemli isimlerinden Ceylan Ertem ile Vadistanbul Jolly Joker sahnesinde 2020'yi kutlama ya davetlisiniz.



Muazzez Ersoy
Ng Sapanca

Yılbaşına özel programlarıyla her yıl misafirlerin keyif dolu vakit geçirmesini sağlayan NG Hotels , unutulmaz bir yılbaşı gecesine hazırlanıyor. Huzurlu bir doğanın içinde bulunan NG Sapanca'da Muazzez Ersoy ve termalin merkezi Afyonkarahisar'da bulunan NG Afyon'da Bülent Serttaş, sevilen parçalarıyla müzik dolu bir geceye imza atacak. NG Sapanca misafirlerine alternatif program olarak Grup Karnaval'ın şarkılarıyla açık büfe lezzetlerini de yeni yılda deneyimletecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.