Yoga yaparak yenileniyor

Burcu Şendir, pandemi dönemini fırsat bilerek uzun süredir ertelediği birçok projeyi hayata geçirdi. Bunlardan biri de yogaydı. Burcu Hanım, düzenli olarak Belgrad Ormanı’na gidip yoga yapıyor.

Yoga yaparak yenileniyor

Soner Gömleksiz

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, salgın döneminde kendi gelişimi için hayatına yenilikler katmaya devam ediyor. Daha önce yaptığı yağlıboya ve karakalem çalışmalarıyla bu alanda epey yol kateden Burcu Şendir, şimdi de yoga konusunda kendisini geliştiriyor. Burcu Hanım, günlük sporunun yanı sıra yoga da yapıyor. Genellikle evinde yoga yapan Burcu Şendir'i doğayla iç içe spor yaparken fotoğrafladık. Belgrad Ormanı'nın bol oksijenli ve sakin ortamında yoga yapan Burcu Hanım, bedensel ve ruhsal olarak muhteşem bir deneyim yaşadı. Yoga matını, yeşilliklerin üzerine seren Burcu Hanım, yaklaşık bir saat boyunca yoga yaparak stresten arındı. Uzun zamandır yoga yapmak isteyen Burcu Şendir, pandemi dönemini fırsata çevirerek bu hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Yogayı kendi imkanlarıyla öğrendiğini ve ders almadığını da belirten Burcu Hanım, hemen hemen her gün düzenli yoga yapmayı ihmal etmediğini sözlerine ekledi.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.