İz bırakan tasarım

Yenilenen Longines Spirit koleksiyonu, geleneksel ve modern çizgileri son teknolojiyle harmanlıyor.

İz bırakan tasarım

YAZI İREM ORHAN irem.orhan@sabah.com.tr

Güvenilirliği, dayanıklılığı ve orijinal teknolojisi sayesinde tarihte öncü olan birçok başarı hikayesine katkıda bulunan Longines, kimi zaman olağanüstü hava koşullarına göğüs gererek kaşiflere bilinmez diyarlara yolculuğa çıktı, kimi zaman vahşi okyanuslarda yol aldı, kimi zaman da yeni hava rotalarının oluşturulmasında ve havacılık rekorlarının kırılmasında rol oynadı. Bu sebeple de tarihte pek çok kaşif ve havacı Longines'e güvendi. Amalie Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith, Howard Hughes ve daha niceleri atıldıkları maceralarda Longines'ın hassas saatlerini tercih etti. Ve şimdi Longines Spirit koleksiyonu bu zengin mirasa yeniden hayat veriyor. Geçmişin yenilikle harmanlandığı bu modelde, saatin geleneksel özellikleri, çağdaş çizgiler ve detaylarla bir araya geliyor.

GEÇMİŞ YENİLİKLE HARMANLANIYOR
Geçmişin yenilikle harmanlandığı Longines Spirit koleksiyonu, son teknoloji tasarım özellikleriyle öne çıkıyor. Bu koleksiyona özel olarak tüm modellerde, kullanıcılara en yüksek hassasiyeti ve uzun ömrü garanti etmek amacıyla kendinden kurmalı mekanizma ve silikon denge yayı kullanılıyor. İsviçre Resmi Kronometre Test Enstitüsü 'kronometre' sertifikasına sahip tasarımlar, saatin ön ve arka yüzüne yerleştirilen çok katmanlı safir cam, vidalı kurma kolu ve altı vida ile sabitlenmiş işlemeli kasa arkası ile tamamlanıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.