Jüpiter iyi ki Balık'ta!

Zor zamanların sonunda her zaman güzel şeyler olur. 28 Temmuz’a kadar 2.5 aylık bir ön gösterim izleyeceğiz. Sonra Jüpiter yeniden Kova’ya gidecek. Astrolog İris G. Yücel, bu durumun burçlara etkisini kaleme aldı.

Jüpiter iyi ki Balık'ta!

Bu sıralarda doğan çocukların haritalarında güzel başka kombinasyonlar varsa, sanata yönlendirilmeleri çok önemli. Maalesef ülkemizde gökyüzünün tüm çocukları için belli başlı birkaç meslek ebeveynleri tarafından hayal ediliyor ve çocuklara erkenden empoze ediliyor.

Jüpiter, meslek için önemli bir işaretçidir. Bebeklere, çocuklara hiç kıyamam. Değinmeden geçemezdim.

Şimdi konumuza dönelim.

Jüpiter'in Balık'ta olması, evin sahibinin eve dönmesi demektir. Hani tatilden eve gelince mutlu oluruz, "ev gibisi yok" deriz ya işte öyle... Jüpiter, Balık evinin sahibidir. Doğuştan Jüpiter Balık iseniz, önünüzde çok güzel bir dönem var. Tabii açılar önemli her zaman... Ayrıca Venüs ve Güneş de şanssız açılarda değilse, Jüpiter etkisiyle güzel günleri hayatınıza taşıyacak demektir. Jüpiter evine geldiğinde, atmosfere spritüellik yayılır. Dini çalışmalar, duaların kabulü, hayaller kurmak, duyguları derinlemesine anlayabilmek, empati kurmak, bilinç dışımızda ve kolektif alanda var olan durumları daha rahat anlamak mümkün olur. Son iki yıldır içimizde kırılan duyguların, hayallerin, inançların tamiri için mükemmel bir ortam oluşur.

Jüpiter bir süredir Plüto ve Satürn ile beraber gezintideydi. Ağır abiler bir aradaydı ve Jüpiter de onların zorlayıcı gücüne mercek tutarak durumu büyütüyordu. Artık daha iyimser olabilir ve hayatın manevi derinliklerine dalıp gidebiliriz. Çünkü katmerli bir şansımız var: Neptün de Balık'ta.

Modern astrolojide Neptün, Balık'ın ev sahibidir. İki ev sahibi Balık'ta, tamamlanma enerjisini oluşturuyor. Ne demek mi istiyorum? Balık, normal yerleşimde 12. evdedir. Tamamlanma, bitişler ve hiç olup yeniden var olmaya hazırlanmaktır. 'Ben' değil, 'biz' alanıdır. Bireyin, kolektif ile birleştiği yerdir. Büyüleyici bir buluşma... Hak ettik, biraz dinlenmeye ihtiyacımız var.

Sanatçılar dikkat: Profesyonel bir astrolog, size zamansız parçalar, fi lmler, eserler, kitaplar çıkarmanız için içerik ve zaman bilgileri verebilir. Bu süreç, ölümsüz eserler için olabilecek en doğru zaman. Bu geçiş sırasında büyük hayaller kurmamaya dikkat edilmeli. Nadiren gerçekleşebilecek ölçüde olmaları, başarısızlık illüzyonu yaratabilir. Jüpiter enerjisi hangi evinizden geçiyorsa ve hangi gezegenlerle iletişime geçiyorsa, o konuları büyütecektir. Yaptıklarınız, hayalleriniz, projeleriniz ete kemiğe bürünecektir. Evlilik, çocuk yapmak gibi manevi konular da buna dahil. Peki bu güzel Jüpiter, hangi burca ne getirecek? Yükseleninize göre okumanız doğru olacaktır. Ancak lütfen unutmayın; dereceler, alt semboller, yıldızlar, ezoterik alt anlamlar ve tabii açılar konuşulmadığında astroloji sadece genel bilgi verebilir.

KOÇ

Uzun zamandır çözemediğiniz sıkıntılarınızın sona erdiği bir döneme girdik. Sağlık sorunlarınız varsa, iyileşme enerjisine girdiniz. İlginç süreçlerden geçeceksiniz, çünkü hakkınızda söylenen yalanlar ortaya dökülecek. Tanrı'nın elini, hayatınızda hissedeceksiniz.

BOĞA

Yeni sosyal ortamlara giriyorsunuz. Yeni arkadaşlar, yeni konular gündemde. Topluma destek olmak isteyebilirsiniz. Dernekler ve topluluklarda çalışabilirsiniz.

İKİZLER

İkizler'in en sevdiği ve en sıkıldığı konu değişimdir. 2021'de huyunuz suyunuzda değişiklikler fark edebilirsiniz. Kariyerde ve medeni durumda değişimler yaşanacaktır. Anne/baba olmak istiyorsanız, doğru bir zaman.

YENGEÇ

Yeni kültürlerle tanışmak, seyahatler yapmak ve yeni bir şeyler öğrenmek için doğru bir zaman. Yüksek lisansa kayıt olmak, yurtdışına yerleşmek için adım atmak, ikinci üniversite okumak, dil öğrenmeye başlamak istiyorsanız bu dönemi kaçırmayın.

ASLAN

Aslanlar yeni para kaynakları keşfediyor ya da onlar hiçbir şey yapmadan yeni kaynaklar onlara ulaşıyor. Borçlarınızı kapatıyorsunuz, bu Jüpiter size maddî bereket getiriyor.

BAŞAK

Jüpiter'in Balık'taki ev sahipliğinden en fazla fayda sağlayacak burçlardan biri de Başak olacak. Evlenmek istiyorsanız aşk, yeni iş kurmak istiyorsanız doğru ortak, boşanmak istiyorsanız cabbar bir avukat... kısacası derdinize derman geliyor.

TERAZİ

Evcil hayvan almak istiyorsanız doğru zaman. Kedi korkunuz varsa, kedi evlat edinerek Venüs ile barışmak için mükemmel bir zaman. Günlük rutinleriniz değişecek. Yanınızda çalışan kişiler değişebilir, artabilir. Çok tatlı yemeyin.

AKREP

Tutkunun sahibi Akrep için aşk zamanı. Aşk zaten varsa, çocuk ile taçlandırabilirsiniz. Kumardan uzak durun. Şanslı hissedebilirsiniz, şanslı da olabilirsiniz ama biliyorsunuz ki günün sonunda daima kasa kazanır.

YAY

Bu yıl tutulmalar ile Jüpiter birlik edip size ev aldırabilir ya da evinizi yeniletebilir. Ailenize zaman ayırmak konusunda sınıfta kaldıysanız, rüzgar arkanızda.

OĞLAK

Araba, motosiklet almak istiyorsanız ya da ehliyet alma hedefiniz varsa, hemen adım atabilirsiniz. Olumsuz açılarınız ve aracınız varsa, trafikte tuhaf ruh hali olan kişilere dikkat etmelisiniz. Yeni anlaşmalar ufukta size yaklaşıyor.

KOVA

Kovalara para geliyor. Ayrıca bazı yeni yetenekler edinebilir ve bunlardan da para kazanabilirler. Para kazandığınız kaynakta olumlu anlamda değişiklikler olabilir.

BALIK

Çok güzel zamanlar geldi sizin için. Ne denebilir ki... Sanatçıysanız, okumayı ilk söken ilkokul öğrencisinin kırmızı kurdele aldığı an yaşadığı mutluluğa hazır olun. Estetik yaptırmak istiyorsanız doğru zamanlardayız. Dileğinizi dileyin, gerçekleşmesini bekleyin.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.