Şamdan Plus Yacht Club yayına başladı

Şamdan Plus’ın Youtube kanalındaki yeni bölümü ‘Şamdan Plus Yacht Club’ yakında yayına başlıyor. Yat kültürünü bütün detaylarıyla yansıtacak olan Şamdan Plus Yacht Club’da birçok ünlü konuk yer alacak.

Şamdan Plus Yacht Club yayına başladı

Şamdan Plus, Youtube kanalında yeni bir bölüm açıyor. 'Şamdan Plus Yacht Club' adlı bölüm, önümüzdeki günlerde yat ve deniz tutkunlarıyla buluşmaya başlayacak. Yatlar, yat kültürü, yatta yaşam, yat dekorasyonu, yat rotaları ve yatçıların uğrak yerleri gibi konularda, ünlü isimlerle yapılan röportaj ve haberlerin yer alacağı Şamdan Plus Yacht Club, yat dünyasına gönül verenleri ve yat kültürüne meraklıları buluşturacak. Peki Şamdan Plus'ın Youtube kanalındaki Şamdan Plus Yacht Club bölümünde neler olacak?

İşte birkaç örnek... Fenerbahçe'nin efsane başkanı ve tam bir deniz tutkunu olan Ali Şen, Şamdan Plus Yacht Club'ı Bodrum Kumbahçe'de demirlediği teknesine ağırladı. Ali Şen'in, Bodrum yapımı, 36 metrelik ahşap guleti MAGA ile denize açıldık ve derin bir sohbete daldık. Şen ile Bodrum sevdasından dünyanın bütün denizlerinde dolaşmasına, guletindeki en büyük keyfinden dalgıçlık merakına birçok şey konuştuk. Ali Şen, guletini gezdirip özelliklerini de detaylarıyla anlattı.

Bodrum'un en gözde otellerinden Caresse a Luxury Collection Resort&Spa, Bodrum'un sahibi Volkan Büyükhanlı da tam bir yat tutkunu ve hatta bu tutkusunu farklı bir boyuta taşımış. Otelde, teknelerle de haşır neşir olabilecek bir kurgu yaratmış. Otel, teknelerin önünden geçerken uğrayıp, kolayca iskeleye yanaşabileceği özelliklere sahip. Volkan Bey bir de 9 metreden başlayıp 30 metreye kadar değişen ebatlardaki 6 teknelik bir filo kurmuş. Bunlarla çeşitli turlar yaparak misafirlerine Bodrum'un güzelliklerini yaşatıyor. Bizi Caresse Buddha Bar&Beach'te misafir eden Volkan Büyükhanlı ile teknelerinin özellikleri ile ilgili keyifli bir söyleşi yaptık. Bu arada Katya isimli teknesinin, Acun'un teknesinden önce denizlerimizin en hızlı teknesi olduğunu ve James Bond serisinin Casino Royal filminde yer aldığını da öğrendik.

Volkan Büyükhanlı

Turizm yatırımcısı işadamı Süleyman Demir'in de Tükbükü'nde demirli Mermaid adlı teknesine konuk olduk. Türkiye'nin uluslararası tanımında özel bir yere sahip olan, bir zamanların efsane mekanı Halikarnas The Club'ın yaratıcısı Süleyman Demir, sıkı bir tekne ve deniz tutkunu. "Mermaid'in hacmini sevdim, yaşam alanları dekore etmeye müsaitti" dediği teknesini 2012'de almış. Bir 'party boat' olarak dizayn etmiş. 7 mürettebatı olan teknenin özellikleri ve Süleyman Demir'in deniz tutkusuyla ilgili anlattıklarının detayları ise Şamdan Plus Yacht Club'da...

Ali Şen


Süleyman Demir

Ali Şen'in teknesi MAGA


Arif Önder'in
teknesi Camaron



Armatör Ahmet Kulaçoğlu, İstanbul'da demirli 36 metrelik Silver Moon adlı teknesinde bizi ağırladı.



Emekli büyükelçiler Süha Umar ve Umur Apaydın, Bodrum'a demirledikleri Myndos'ta Şamdan Plus Yacth Club'a teknelerini ve deniz tutkularını anlattı.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.