''Heyecanlandıran iş birlikleri yolda''

Anadolu’dan tüm dünyaya sihirli bir ışık’ mottosuyla yola çıkan Bee Goddess’ın kurucusu Ece Şirin, markanın gelecek planları için geçtiğimiz hafta ABD’de idi. Bu seyahat, yeni iş birliklerinin de habercisi oldu.

''Heyecanlandıran iş birlikleri yolda''

Tüm dünyada girdiği her pazarda büyük beğeniyle karşılanan Bee Goddess, Aralık ayında Londra, Bakü ve Dubai'de açılacak yeni mağazaları ile büyümeye devam ediyor. Dünya çapında 11 butik, 30'u aşan lüks satış noktası ile en sevilen mücevher markalarından biri olan Bee Goddess, şimdilerde başarılarına yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Markanın kurucu ve tasarımcısı Ece Şirin, son olarak geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği ABD ziyareti ile pandemi sonrasında Amerika pazarındaki yerini geliştirmek için adımlarına hız verdi.

Ece Şirin, Ellen Mirojnick

İŞ BİRLİKLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Geçtiğimiz eylül ayında Amazon Prime Video'da gösterime giren Cinderella iş birliğini duyuran marka, pandemi sırasında başlayan yurtdışı planlarını gerçekleştirmek için yola koyuldu. Londra'daki ilk Türk mücevher butiğini açtıktan sonra, Hong Kong Lane Crawford ve Amerika'da yer alan Neimann Marcus mağazalarındaki satış noktaları ile eş zamanlı olarak Asya ve Amerika pazarına giriş yaptı. Bee Goddess'ın kurucusu Ece Şirin, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği ABD ziyareti ile pandemi sonrasında Amerika pazarındaki yerini geliştirmek için adımlarına hız verdi. Covid-19 sebebiyle ziyaret edilemeyen önemli satış noktalarıyla bir araya gelen Şirin, önce New York ziyareti ile özel müşterileri için yapılan sunumlarda mücevher severler ile buluştu. Ardından ise, Los Angeles'ta dünyanın en özel moda markalarına ev sahipliği yapan Maxfield ile bir iş birliğine imza attı.

Zhanna Kan, Cem Şirin, Ece Şirin, Aksel Şirin, Cemil Dinçmen

YILDIZLARI BULUşTURAN DAVET
Maxfield'ın kurucusu 1970'lerde ilk multi- brand lüks konsept mağazasını açarak, Armani, Yohji Yamamoto gibi ünlü tasarımcıları California'da tanıtması ile ün salmış gerçek bir vizyoner olan Tommy Perse, bünyesindeki markalar arasına, Bee Goddess'ı da dahil etti. Müşterilerden gelen özel istek üzerine, mücevher ve tılsımların hikayesini anlatması için Ece Şirin ile birlikte özel bir davet organize etti. Los Angeles'ta Ece Şirin ve Maxfield'in kurucuları Tommy Perse ve eşi Marie Louisa Perse'nin ev sahipliğinde gerçekleşen davete, marka ve mağazanın A-list özel müşterileri ile dünya starlarının yanı sıra, Begüm Şen de katılım gösterdi.

MÜDAVİMLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Hollywood'da, Bee Goddess tutkunlarıyla buluşan Ece Şirin, "Los Angeles'ta çok özel kişiler ile bir araya geldim. Bazıları eski müşterilerimiz, bazılarıyla ise yeni tanıştık. Birçoğu en sevdikleri tılsımları kişiye özel tasarlamamı istedi, onları tanımam bu sebeple çok önemliydi. Beni en çok duygulandıran ve şaşırtan ise, tanışmaya gelen bir müşterimizin taktığı özel marka çantasının üzerinde kendi tasarımımın uygulandığını görmek oldu" dedi.

Cemil Dinçmen, Marie Louisa Perse-Tommy Perse, Ece Şirin

YENİ PROJELER YOLDA
Los Angeles ziyaretinin bir diğer heyecan verici durağı Taste Maker Martyn Lawrence Bullard'ın Ece Şirin için organize ettiği 'Los Angeles'a hoş geldin' daveti oldu. Martyn, Ece Şirin'i Hollywood'daki evinde verdiği bir yemek ile ağırladı. Starların yer aldığı müşteri kitlesine sahip Melrose'da yer alan atölyede, Bee Goddess'a özel hazırlanacak köşe ile ikili yeni bir iş birliğine imza atacaklar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.