Yaratıcılığı ve cesareti ile ilham veriyor

Dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess’ın kurucusu ve kreatif direktörü Ece Şirin, bir markanın gücünü kadınlardan alan ilham platformu She’s Mercedes ile birlikte, dünyanın dört bir yanından hemcinslerine cesaret aşılıyor.

Yaratıcılığı ve cesareti ile ilham veriyor

HAZIRLAYAN İREM ORHAN

"Mücevher yerine öz cevher, statü sembolü yerine ruhun sembolü" mottosundan yola çıkarak yarattığı Bee Goddess markasıyla on binlerce kadının potansiyeline kavuşmasına aracılık eden Ece Şirin, bugün uluslararası mücevher dünyasının dahi isimleri arasında yer alıyor. Telegraph Luxury tarafından 'En vizyoner mücevher tasarımcısı' unvanına layık görülen Şirin, Anadolu'nun farklı coğrafyalarından doğan yüzlerce yıllık semboller aracılığıyla anaerkil değerleri ülke sınırlarının ötesine taşıyor. Kurucusu ve kreatif direktörü olduğu Bee Goddess'ı 'karşılıklı desteğe dayalı bir kız kardeşlik platformu' şeklinde tanımlayan başarılı girişimci, kadının içinde barındırdığı sonsuz enerjiyi bu defa aynı misyonu üstlenmiş başka bir oluşumla beraber kutluyor. Mercedes- Benz'in başarılı ve vizyoner kadınları buluşturduğu She's Mercedes platformu ile anlamlı bir projeye imza atan Şirin, benliğini keşfetme hikayesi üzerinden dünyanın dört bir yanından hemcinslerine yüksek dozda ilham ve cesaret aşılıyor.

MODERN ÇAĞIN İLHAM PERİSİ
Proje kapsamında gerçekleştirilen video çekiminde; uzun seneler global çapta öncü şirketlerin pazarlama departmanlarında yöneticilik yaptıktan sonra içsel bir dönüşüme yönelen Şirin, başarıdan başarıya koştuğu yeni hayatına, koleksiyonlarına ve She's Mercedes ile ortak özelliklerine değiniyor. Ona göre kadının gücü; başarısından ziyade üretkenliği, yaratıcılığı ve yaşama tat katma becerisinden ileri geliyor. Hayallerinin ötesindeki Ece'ye ulaşmasında, 'manevi ışığını' yakmasının rolü büyük. Yolculuğunu güzelleştiren bilgelikleri birer tılsıma çevirdiğinde ise sınırsız olasılıklar diyarının kapıları kendiliğinden aralanıyor.

Cate Blanchett, Kate Winslet, Madonna, Natalia Vodianova gibi dünya starlarının vazgeçilmez tılsımlarının yaratıcısı sıfatıyla anılmasından, 21. yüzyılın genç kadınlarına güç, özgürlük, liderlik, cesaret mesajları veren yeni Cinderella filminde -60 milyon Instagram takipçili- Camila Cabello'nun canlandırdığı Külkedisi karakterinin tüm mücevherlerini tasarlamasına kadar birçok mucizevi olay yaşıyor ve bugün, mücevherleriyle sayısız kadının hayatına dokunuyor. Başka bir deyişle ruhundan akıttığı ışık, dünyayı aydınlatıyor. Görünen o ki, birbirini besleyen ruhların hayalini kuran Ece Şirin, anlattığı her hikayeyle yeni pencereler açacak. Ece Şirin x She's Mercedes projesi/videosu ise kadının gücünün kutlandığı mart ayının ilk yarısında her iki markanın da dijital iletişim kanallarında yayımlanacak.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.