Kraliyet Ailesinde corona virüs alarmı! Prens Charles'ın corona testi pozitif çıktı

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hayatı durma noktasına getiren corona virüs gerek dünyada gerekse ülkemizde çok sayıda insanı etkiledi. Birçok ünlü ismin corona testi pozitif çıktı ve karantinaya alınarak tedavisine başlandı.

Kraliyet Ailesinde corona virüs alarmı! Prens Charles'ın corona testi pozitif çıktı

Galler Prensi Charles'in corona virüs testi pozitif çıktı. 71 yaşındaki Prens, kendini İskoçya'daki Balmoral Konutu'nda karantinaya aldı. Eşi Camilla'nın test sonucu ise negatif çıktı.

Kraliyet konutu Clarence House'un sözcüsü "Galler Prensi'nin corona virüs test sonucu pozitif çıktı. Hafif belirtiler görüldü, onun dışında sağlık durumu iyi. Son birkaç gündür evinden çalışıyor. Cornwall Düşesi'ne de test yapıldı ancak virüse rastlanmadı. Hükümet ve sağlık çalışanlarının tavsiyeleri üzerine Prens ve Düşes İskoçya'daki evlerinde kendilerini karantinaya aldı" dedi.

Prens Charles, 93 yaşındaki annesi Kraliçe Elizabeth ile en son 12 Mart'ta görüşmüştü. Kraliyet yetkilileri, Kraliçe'nin durumunun iyi olduğunu bildirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.