‘Spor hocasıyla sosyal mesafeyi koruyamadı’

Başarılı genç müzisyenlerimizin iyi bir eğitim alması için canla başla çalışan ÇEV Sanat Başkanı Berrin Yoleri'den hiç hoş olmayan hareketler!

‘Spor hocasıyla sosyal mesafeyi koruyamadı’

Bülent Cankurt'un haberine göre; Berrin Hanım, Çin'den çıkıp tüm dünyayı kasıp kavuran, ülkemizde de can almaya devam eden koronavirüs illeti yüzünden sürekli 'Evde Kal' çağrısı yapan yetkililerin sözünü dinlemiş dinlemesine de; eve spor hocası çağırıp yan yana spor yapmasına ne demeli bilemedim!

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Evlere kapandığımız şu günlerde Berrin Hanım'ın formunu korumak istemesini anlayışla karşılıyorum ama… Her gün eve spor hocası çağırmak da ne demek! Berrin Hanım, "Karantina antrenmansız geçmez" diye yazıp spor hocasıyla birlikte dip dibe çektirdiği fotoğrafı sosyal medyasından paylaşmış! Berrin Hanım'a, uzmanların olması gereken sosyal mesafeyi 1.5 metreden 4-5 metreye çıkardığını hatırlatmak isterim. Kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığı için, bence sporunuzu birçokları gibi online aplikasyonundan biriyle yapın…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.