Türkiye’de yaşamak zorunda!

2014'te aşk yaşamaya başlayan, 2017'de kızları Mia doğunca evlenen Caner Karaloğlu ile Elisabeth Mas'ın çekişmeli boşanma davası sona erdi!

Türkiye’de yaşamak zorunda!

Bülent Cankurt'un haberine göre; 2019'da birbirlerini ihanet ve darpla suçlayan, mal paylaşımı yüzünden kavga eden çift, Nisan ayında aralarındaki savaşa son vermişti. Bu, çiftin eskiye sünger çekip evliliklerine ikinci bir şans verdiklerine yorulsa da, işin aslını bu köşede okumuştunuz. Artık karı-koca değil, Mia'nın anne-babası olarak hayatlarını sürdürmeye karar verip boşanma sözleşmesi imzalamışlardı.

TEK KURUŞ NAFAKA ALMADI
Öğrendim ki, 20 Temmuz'da başlayan adli tatilden hemen önce de tek celsede boşanmışlar. Caner Bey'in avukatı Sevda Doğan Bezmen ile konuştum. Elisabeth Mas'ın tek kuruş nafaka almadığını söyledi. Mia'nın velayetini alan Elisabeth Mas'ın Türkiye'de yaşaması konusunda da anlaştıklarını belirten Bezmen, "Annesi, Mia'yı sadece tatillerde ülkesi İspanya'ya götürebilecek" dedi. Bezmen, Caner Bey'in, kızının bütün masraflarını karşılayacağını da sözlerine ekledi. İkisinin de yolu açık olsun…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.