Angelina Jolie'ye kötü haber!

2019 yılında boşanan Angelina Jolie ile Brad Pitt’in davaları henüz sona ermedi. Boşanmanın mali durum ve altı çocuğun velayeti gibi detayları üzerinde hala çalışılıyor.

Angelina Jolie'ye kötü haber!

Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt'le süren boşanma davasında bir raundu kaybetti. Jolie'nin, Pitt'in avukatlarıyla iş ilişkisi olduğu iddiası nedeniyle boşanma davasındaki yargıcı davadan aldırma talebi reddedildi.

Jolie'nin talebine rağmen California Yüksek Mahkemesi, Yargıç Ouderkirk'ün bu davada geçici yargıç olarak görev yapmaktan men edilmemesine karar verdi.

Daily Mail'in elde ettiği belgelere göre, Jolie, "Yargıç ile davalının (Brad Pitt) avukatı arasındaki mevcut, devam eden ve tekrar eden müşteri ilişkisini gösteren durumlar olduğunu" iddia etse de bu iddiasını ifşa edemediğinden dolayı talebine olumlu yanıt alamadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.