Sadrazam torunu kesin dönüş yaptı

Türkiye'de Covid-19 ile mücadelenin çok iyi yönetildiğini düşünüp ülkemize geri dönenlere son Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu Aylin Okday Yalman ile eşi Ahmet Yalman da katıldı.

Sadrazam torunu kesin dönüş yaptı

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Alp Yalman'ın yeğeni olan Ahmet Bey ile Aylin Hanım, 2013'te radikal bir karar almış; Vaniköy'deki yalılarını kiraya verip hayatlarına yeni heyecanlar katmak için İspanya'nın Barselona şehrine taşınmıştı.

Ancak Avrupa'da salgının en yoğun görüldüğü ülkelerden biri olan İspanya'da sürekli yüksek vaka ve can kayıplarının yaşanması üzerine Yalman çifti, çareyi en güvenli liman olarak gördükleri Türkiye'ye dönmekte bulmuş. Geçen ay 16 yaşındaki kızları Nilüfer ile birlikte İstanbul'a kesin dönüş yapmışlar. Kiracılarını çıkarıp tekrar yalılarına yerleşmişler. Bu hastalığı atlattıktan sonra tekrar bir macera arayışına cesaret ederler mi bilmiyoruz ama Yalman çiftine 'Ülkenize hoş geldiniz' diyoruz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.