Hayri Yazıcı’dan kaygılandıran haber

Babacan tavırlarıyla 7'den 70'e herkesin çok sevdiği Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı ile ilgili maalesef kötü bir haberimiz var!

Hayri Yazıcı’dan kaygılandıran haber

Bülent Cankurt'un haberine göre; Şubat başında Hayri ağabeyin Covid-19 testi pozitif çıkmış; hastalığı hafif seyretse de, eşi Lale Hanım ve kızı Bahar Şer, 2014'te böbrek nakli olduğu için tedbir amaçlı Taksim'deki özel bir hastaneye yatırmıştı.

Benim gibi herkes, Hayri ağabeyin bir an önce hastaneden taburcu olmasını dilerken, 16 Şubat'taki doğum gününü yoğun bakımda geçirdiği haberi gelmişti. Maalesef dün Hayri ağabeyin yakınlarından daha da kötü bir haber aldım! Yeni yaşına yoğun bakımda giren Hayri ağabey, doğum gününün ertesi günü entübe edilmiş. Sağlık konusunda şimdiye kadar pek çok badire atlatan Hayri ağabeyin umarım tez zamanda iyileştiği haberini de alırız.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.