Korumayla sabah sporu

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı ile iş insanı Eran Tapan'ın kızı Melisa Tapan, 10 yıl önce bir süreliğine ortadan kaybolunca kaçırıldığı iddia edilmişti.

Korumayla sabah sporu

17 yaşında yaşadığı bu olayın ardından ailesinin bir koruma verdiği Melisa Tapan, o gün bugündür korumayla geziyor. Tatilden eğlenceye, spordan alışverişe kadar nereye gitse gölgesi gibi yanında olan korumasıyla yaşamaya alışan Melisa Hanım, önceki gün de Bebek'te korumasıyla birlikte yürüyüşteydi.



Karlı günlerin ardından güneşli havayı görünce eşofmanını giyip kendini Bebek sahiline atan Melisa Hanım, iki saate yakın yürüyüş yaptı. Genelde birkaç adım uzaktan takip eden koruması, sahil kalabalık olduğu için bu kez hemen yanıbaşındaydı. Hatta bu yüzden koruması değil arkadaşı olduğunu sananlar oldu. Melisa Tapan, güvenli yürüyüşün ardından korumasıyla birlikte aracına binerek evine döndü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.