Meraklıları için

Her zaman sanata ve sanatçıya büyük destek veren Şamdan Plus Dergisi, sanat tutkunları için çok özel dijital bir dergi hazırladı.

Meraklıları için

samdan.com.tr, Dergilik ve diğer dijital platformlarda okuyabileceğiniz Şamdan Plus Art'ta, çok zengin bir içerik var. Abdi İbrahim'in patronları Nezih Barut ve ablası Nesrin Barut Esirtgen, ilk kez bu dergiye birlikte sanat röportajı verdi ve o muhteşem koleksiyonlarını anlattılar.

Dergide, Türkiye'deki modern sanat müzelerinin kurucuları Oya Eczacıbaşı, İdil Tabanca ve Ayda Elgiz Güreli, müzeleri hakkında detaylı bilgi verirken Contemporary Istanbul'un yönetim kurulu başkanı Ali Güreli ise fiziki gerçekleştirecekleri fuarla ilgili detayları paylaştı.

MÜZE GİBİ EVİ VAR
Şamdan Plus Art'ta, en ilgi çekici röportajlardan biri ise ünlü oyuncu Tuba Ünsal ile evinde yapılan röportaj. Bu röportajdan güzel oyuncunun, ciddi bir sanat koleksiyoneri olduğunu, önemli sanatçıların eserlerine sahip olduğunu ve müze gibi bir evde yaşadığını anlıyorsunuz.

Cemiyetin ünlü isimlerinin, hayallerini süsleyen tabloları açıkladıkları dosya, ikonik tabloların çarpıcı hikayeleri haberi, sanat galericileri Yahşi Baraz ve Murat Pilevneli ile dördüncü nesil müzayedeci Maya Portakal Bitargil ile röportajlar da derginin içeriğinde yer alıyor. Sanata ilginiz varsa bu dergiyi mutlaka okumanızı öneririz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.