İngiliz çocuklara basketbol öğretiyor

Eski milli basketbolcumuz Kerem Gönlüm, İngiliz çocuklara basketbol öğretiyor.

İngiliz çocuklara basketbol öğretiyor

Bülent Cankurt'un haberine göre; 2010 Basketbol Dünya Kupası'nda final oynayan 12 Dev Adam'dan biri olan ve 23 yıllık kariyerinin ardından geçen yıl basketbolu bırakan Kerem Gönlüm, Londra'ya yerleşmişti.

Eşi Elif Gönlüm, çocukları Keremcan ve Kerem Alp ile, 2017 yılında 650 bin Pound'a (Bugünkü kurla 7 milyon 384 bin lira) aldığı Londra'daki evde yeni bir yaşam kuran Kerem Gönlüm, orada da basketboldan kopamamış. 42 yaşına kadar basketbol oynayan Kerem Gönlüm'ün Londra'da, KG12 markasıyla basketbol akademisi açtığını öğrendim. Gönlüm, akademisinde, 8-18 yaş arası çocuklara basketbolu öğretiyormuş.

Duyduğuma göre öğrencilerinin yarısı Londra'da yaşayan Türklerin çocukları, yarısı da İngiliz çocuklarmış. Çok tecrübeli ve hırslı bir sporcu olan Kerem Gönlüm, Londra'daki akademisinde yetiştirdiği çocuklardan Türk veya İngiliz milli takımına oyuncu gönderirse hiç şaşırmam.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.