Beş yıllık aşkta mutlu son: Aile arasında evlendiler

Ekim 2019'da FİBA Grubu'nun kurucusu, babası Hüsnü Özyeğin'den grubun liderliğini devralan Murat Özyeğin, sessiz sedasız ikinci kez damat oldu.

Beş yıllık aşkta mutlu son: Aile arasında evlendiler

Bülent Cankurt'un haberine göre; 2012'de üç çocuğunun annesi Edwina Sponza'dan boşanan iş insanı Murat Özyeğin'in 2016'da başarılı avukat Yasemin Güçkan ile aşk orucunu bozduğunu ilk kez Şamdan Plus'ta okumuştunuz. Mutlulukları dillerden düşmeyen çiftle ilgili müjdeli haberi de benden öğrenin.

Yaklaşık beş yıldır flört eden aşıkların, cuma akşamı Hüsnü-Ayşen Özyeğin çiftinin evinde minik bir törenle bir ömür mutluluğa "evet" dediğini öğrendim. Pandemi nedeniyle öyle büyük bir kutlama yapmak istemeyen çiftin mutluğuna, sadece anne- babaları ve kardeşleri şahitlik etmiş. Çiçeği burnunda çiftin, eğer vakalar azalırsa Mayıs-Haziran gibi çok yakın dostlarına düğün daveti vermeyi planladıkları da kulağıma geldi. Umarım bir yastıkta kocarlar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.