Genç elitlerden CI’ya destek

6-9 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan 15. edisyonuna hazırlanan Contemporary Istanbul (CI), danışmanlarına genç isimler ekledi.

Genç elitlerden CI’ya destek

Bülent Cankurt'un haberine göre; CI, 18 kişiden oluşan CI Genç Danışma Kurulu'nu oluşturdu ve geçen hafta da onlarla online olarak ilk toplantısını yaptı. Kuruluşundan itibaren genç sanatçıya, galeriye, sanatsevere, koleksiyoncuya ve sanat dünyasının genç profesyonellerine öncelik veren CI'nın Genç Danışma Kurulu'nda kimler var diye bir göz attım.

Bünyamin Aydın'dan Cem Garih'e, Pia Hakko Yeşil'den İdil Tabanca'ya, Bora Ercantürk'ten Yasemin Vargı'ya kadar İstanbul'un genç elitlerinden ünlü isimler karşıma çıktı. CI Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rabia Güreli, Genç Danışma Kurulu'nu, iş yaşamında aktif, yaratıcı kimliği olan girişimci ve uluslararası bakış açısına sahip isimlerden oluşturduklarını söyledi. Bu genç elitlerin CI'ya büyük katkı sağlayacağından şüphem yok.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.