Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasındaki sular durulmuyor

2013 yılından beri boşanmaya çalışan Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasındaki gerilim bir türlü bitmiyor.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasındaki sular durulmuyor

Boşanma davaları 2013 yılından beri devam eden Feryal Gülman ile Kemal Gülman çifti arasında bu sefer tablo krizi çıktı.

Feryal Gülman, boşanma davasında 200 milyon lira tazminat talep etmişti. Gülman Group'un patronu olan eşine mal tasfiyesi davası da açan Gülman, ayrıca kendisi için aylık 200 bin, oğlu için de 25 bin lira nafaka istemişti. Kemal Gülman ise eşine 500 bin lira istemli karşı dava açmıştı. Kemal Gülman, boşanma davası sonrası Bebek'te yer alan yalılarından uzaklaştırılmıştı. İşadamı, yalıda değeri milyon dolarları bulan tablolar için harekete geçti.

Aralarında; Osman Hamdi'nin 'Çiçek Yerleştiren Kız' tablosundan, Mahmut Cuda'nın 'Natürmont' tablosuna kadar onlarca tablonun bulunduğu yalıdaki eserlerle ilgili hukuki süreci başlatan Kemal Gülman, avukatı aracılığıyla tabloların iadesi için başvuruda bulundu.

Kemal Bey, tıpkı bundan yedi sene önce olduğu gibi yurtiçi ve yurtdışında bulunan 20'ye yakın müzayede evi ile koleksiyonere mektup gönderip eser satışlarının önüne geçmek istedi.

Bu bilgilendirme mesajının tam 7 senedir belirli aralıklarla insanlara gönderildiğini söyleyen Feryal Gülman, Takvim'e şöyle konuştu: "Önceki gün oğlumu askere yolladım, çok şükür. Bizim bu çamur, çirkin dünyadan çok farklı bir hayatımız var. Artık kendi çirkinliklerinde boğulsunlar."

SADECE İKİSİ 32 MİLYON TL
Toplam 23 adet tablo için hukuk savaşına giren Kemal Gülman, sadece iki tablonun fiyatının da 4 milyon dolar yani yaklaşık 32 milyon 500 TL olduğunu iddia ediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.