Miami’de kendi sebzesini yetiştiriyor!

İş insanı Buğra Toplusoy ile 2018 yılında evlenip Miami'ye yerleşen, geçen kasım ayında da kızı Talia'yı dünyaya getirip anne olan ünlü oyuncu Ceyda Ateş çiftçilik yapmaya başladı!

Miami’de kendi sebzesini yetiştiriyor!

Bakıcı tutmayıp kızını kendi büyüten güzel oyuncu, bir yandan da çiftçilik yapıyor. Miami'deki evinin bahçesinin bir bölümünü sebze bahçesine dönüştüren Ateş; domates, biber, nane, maydanoz, sarımsak, soğan, fesleğen ve semizotu yetiştiriyor. Kızından arta kalan zamanını bahçesindeki sebzeleriyle geçiren Ateş, çiftçiliği çok sevmiş.

"Toprakla uğraşmak, bir şeyler yetiştirmek, onların tohumdan sebze haline gelmesini görmek harika bir duygu. Ayrıca doğal lezzetlere hasret kaldığımız günümüzde sebzeyi dalından koparıp yiyebilmek, hem sağlık, hem de damak tadı açısından bulunmaz bir lüks" diyen Ceyda Ateş, hobi olarak başladığı çiftçiliği ileri bir noktaya taşır mı bilemeyiz ama şu an bu işten çok mutlu olduğu her halinden belli.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.