Lal Özyeğin Harvard’a kabul edildi

FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, beş gün içinde çok büyük iki mutluluk yaşadı.

Lal Özyeğin Harvard’a kabul edildi

Bülent Canlurt'un haberine göre; Geçen cuma beş yıldır flört ettiği Yasemin Güçkan ile nikah masasına oturan Murat Bey'in, önceki gün de kızı Lal Özyeğin'in dünyanın en prestijli üniversitelerinden biri olan Harvard'a kabul edildiği müjdesini aldığını öğrendim. Murat Beyin'in de, annesi Edwina Sponza'nın da, Lal'in tüm dünyadaki öğrencilerin hayalini süsleyen, ünü kıtaları aşan Harvard'a kabul edildiği için havalara uçtuklarına eminim.

Özellikle Harvard'da master yapan Hüsnü Özyeğin, ilk göz ağrısı torunu Lal'in bu başarısından ötürü kesin mutluluktan yerinde duramıyordur. Dünyanın kaderini değiştiren şirketlerin yöneticileri, CEO'ları, girişimcileri ve işletmecilerinin yolunun geçtiği Harvard'dan şimdiye kadar yüzün üzerinde Türk mezun oldu. Gamze Dinçkök Yücaoğlu, Zeynep İnanoğlu Özdemir, Emre Eczacıbaşı, Esra Eczacıbaşı Coşkun, Ceyda Dinçer, bildiğim Harvard mezunu Türkler. Haluk-Suzan Sabancı Dinçer'in oğulları Haluk Dinçer de şu anda orada okuyor. Lal'in yolu açık olsun.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.