Meghan Markle ve Prens Harry’nin evinden dikkat çeken polis araması!

Meghan Markle ve Prens Harry’nin geçen yıl temmuz ayında oğulları Archie ile birlikte California’nın Montecito bölgesindeki evlerine taşınmalarından bu yana, adreslerinden polisin defalarca arandığı ortaya çıktı.

Meghan Markle ve Prens Harry’nin evinden dikkat çeken polis araması!

Polis kayıtlarına göre alarm aktivasyonları ve mülkiyet suçları dahilinde polise ulaşıldığı öğrenildi. ABD'de Bilgi Edinme Özgürlüğü yasaları kapsamında elde edilen veriler, çiftin Oprah Winfrey ile yaptıkları ve bomba etkisi yaratan röportajda güvenlik korkularını paylaşmasının ardından geldi.

9 AYDA 9 ARAMA
The Sun gazetesine göre Prens Harry ve Meghan Markle, Los Angeles'tan Montecito'ya taşınmasının ardından, Santa Barbara Polis Merkezi, geçen yıl temmuz ayında dört kez arandı.

Aramalardan biri çağrı olarak listelenirken diğerleri "alarm etkinleştirmeleri" olarak kaydedildi ve tümü sabahın erken saatlerinde gerçekleşti.

Son dokuz ayda dokuz kez polisi arayan kraliyet çiftinin aramalarından birinin Noel arifesinden gerçekleştiği belirtildi. Bir kişinin eve izinsiz girdiği iddia edildikten sonra polisler mülke çağrıldı. Polisler ayrıca "mülkiyet suçları" başlığı altında kaydedilen bir çağrı için Noel'in ertesi günü de Meghan ve Harry çiftinin evine gitti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.